Klantenservice Betalen

Betalen

Als u vanuit de winkelwagen op de bestelknop klikt, wordt u doorgeleid naar de betaalpagina. Hier kunt u afrekenen met iDeal of MasterCard. Voor Belgische klanten bieden wij tevens Bancontact/MrCash. 

Zowel iDeal als Bancontact staan voor direct online afrekenen binnen uw vertrouwde internetbetaalomgeving bij uw eigen bank. Eenvoudig, snel en veilig. Zonder extra betaalkosten. 

Bij een creditcard betaling worden uw betaalgegevens via de SSL methode versleuteld. Het kan zijn dat MasterCard om een verificatiecode vraagt. Dit is een extra beveiliging voor online creditcard betalingen. Uw betaling wordt pas afgeschreven op het moment dat het artikel geleverd is. Ook hier worden geen extra betaalkosten in rekening gebracht.


multisafepay

Hoe werkt iDEAL?

Kies bij het afrekenen van uw bestelling de optie iDEAL. Selecteer vervolgens uw bank. U wordt nu doorgeleid naar de beveiligde betaalomgeving van uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. Vervolgens autoriseert u de betaling. Als u na afronding van de betaling terugkeert naar onze shop, ontvangt u automatisch een orderbevestiging op het door u ingevoerde e-mailadres. Vervolgens zullen wij tot levering overgaan.

iDEAL

Hoe werkt Bancontact/MrCash?

Kies bij het afrekenen van uw bestelling de optie Bancontact. Vul bij betaling uw kaartnummer en vervaldatum in. U wordt nu automatisch doorgeleid naar de beveiligde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Controleer het bedrag en bevestig de transactie met uw digipas. Als u na afronding van de betaling terugkeert naar onze shop, ontvangt u automatisch een orderbevestiging op het door u ingevoerde e-mailadres. Vervolgens zullen wij tot levering overgaan.

mister_cash

Hoe werkt MasterCard?

Kies bij het afrekenen van uw bestelling de optie Mastercard. Na het bevestigen van uw bestelling, wordt u doorgeleid naar MultiSafePay. Hier vindt u alle gegevens van uw transactie: de ontvanger, het bedrag, de omschrijving en de betaalmethode. U wordt vervolgens gevraagd om uw kaartnummer en de CVC code in te voeren, de naam op de kaart en de vervaldatum. Soms is een extra wachtwoord vereist. Al deze gegevens worden versleuteld via de SSL-methode, waarna Mastercard ervoor zorgt dat uw bestelling financieel correct afgehandeld wordt. Uw creditcard wordt pas na levering daadwerkelijk belast. 

640px-MasterCard_logo