Deurbeslag Briefplaten Rvs

Rvs briefplaten


Briefplaat Rvs Strak

Art. nr. 003559
€ 141,39 /STUK
€ 282,81 /STUK

Briefplaat Rvs Grande

Art. nr. 009042
€ 309,98 /STUK
€ 154,30 /STUK
€ 154,30 /STUK

RVS briefplaat kopen? 

Wilt u een RVS briefplaat kopen? Vandaag de dag kan dit gewoon online. Natuurlijk wilt u dat wel bij een betrouwbare partij doen. Weijntjes bestaat al sinds 1884 en heeft sinds die tijd al veel klanten naar tevredenheid geholpen. Onze RVS briefplaten zijn van hoge kwaliteit. Het materiaal is bijzonder stevig en gaat bovendien niet roesten, waardoor het perfect is voor buitengebruik. Uiteraard vindt u in ons aanbod ook tochtkleppen, die u aan de binnenkant kunt bevestigen om tocht tegen te gaan. 


Diverse soorten RVS briefplaten

Er zijn diverse soorten RVS briefplaten in ons aanbod beschikbaar. Het materiaal mag dan hetzelfde zijn, maar de afmetingen willen nogal eens verschillen. U kunt voor een briefplaat kiezen die qua afmetingen voldoet aan de normeringen van PostNL, maar dit zijn geen verplichte maten. De RVS briefplaten zijn verkrijgbaar in ovale of rechthoekige vorm. Verder is het mogelijk om voor binnendraaiend of buitendraaiend te kiezen. De modellen zijn modern om te zien, maar kunnen ook met klassiekere deuren gecombineerd worden. Kies zeker voor een model dat echt bij uw woning past. Een brievenbusklep van RVS gaat lang mee, waardoor u er vele jaren plezier van zult hebben.


Wilt u meer weten? Neem contact op

Heeft u advies nodig over de briefplaat die u nodig heeft? Dan staat onze klantenservice graag voor u klaar. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht met vragen over andere producten of over de montage daarvan. U kunt onze klantenservice bereiken via telefoon of per e-mail, maar u kunt ook live met ons team chatten via onze website. Verder is het uiteraard ook mogelijk om een van onze filialen te bezoeken. U vindt ons onder andere in Amsterdam, Bussum, Amstelveen en Den Bosch.