Nikkel cilinders

Nikkel cilinders


€ 43,10 /STUK
€ 45,44 /STUK
€ 64,41 /STUK
€ 30,73 /STUK
€ 46,17 /STUK
€ 88,12 /STUK
€ 75,40 /STUK
€ 449,12 /SET
€ 136,92 /SET
€ 92,63 /SET
€ 106,89 /SET
€ 62,57 /STUK


Uitgebreid assortiment aan cilinders van nikkel

Waarvoor dienen nikkel cilinders? Cilinders bemoeilijken een inbraak door het slot te blokkeren bij een inbraakpoging. De cilinder breekt hierbij af waardoor er geen speling meer mogelijk is. Nikkel cilinders zijn er in diverse uitvoeringen te verkrijgen en worden ontworpen met stevige en duurzame materialen. U kunt de keuze het beste maken door te kijken naar de bestemming van het cilinder en de kans op inbraak via de deur. Als u meer wilt weten over de modellen die wij verkopen, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.


Nikkel cilinders kopen bij Weijntjes

De nikkel cilinders zijn te verkrijgen in diverse maatvoeringen. In de webshop bieden we verschillende maatvoeringen aan van 30x30mm (standaard), 40x40mm, 30x10mm (halve), 30x35mm en 30x45mm. Er is dus enorm veel keuze. Onze cilinders zijn stabiel en voldoen aan alle verwachtingen. Veel modellen zijn roestbestendig en bestand tegen vuil en invloeden van buitenaf. Daar komt bij dat de modellen snel en eenvoudig te monteren zijn. Binnen enkele minuten heeft u de cilinder op uw deur/insteekslot gemonteerd. 


Advies nodig? Neem contact op

Wilt u advies bij het selecteren van nikkel cilinders? Of heeft u een vraag over een van de artikelen uit ons assortiment? U kunt altijd contact met ons opnemen. Voor directe vragen kunt u ook onze klantenservice bellen of een mail sturen naar info@weijntjes.nl. U kunt ook langskomen in een van onze vestigingen. U vindt ons onder andere in Den Bosch, Amstelveen en Amsterdam. Onze vakbekwame medewerkers staan graag voor u klaar!

De cilinders uit ons aanbod zijn direct uit voorraad leverbaar. Heeft u op korte termijn nikkel cilinders nodig? Weijntjes kan u hier zeker bij helpen.