Deurbeslag

Deurbeslag
Deurbeslag kopen

Deurbeslag is de verzamelnaam voor alle artikelen die u aan of in uw deur kunt monteren. Bij het vervangen van uw deur moet u met veel situaties rekening houden. Voor een binnendeur heeft u een deurkruk of deurknop nodig in combinatie met scharnieren. Voor een balkondeur of een voordeur wordt dit al wat lastiger, hierbij moet u rekening houden met het weer, het geluid van buiten en de veiligheid. U wilt namelijk niet dat er zomaar een inbreker in uw woonkamer staat. Voor een buitendeur heeft u dus minimaal ook een slot nodig. Dit kunt u het beste doen combinatie doen met windhaken, deurdrangers en grendels. Een veilig gevoel van wonen is natuurlijk belangrijk. Om uw deur af te maken kunt u eventueel een brievenbusplaat monteren of een deurstopper plaatsen.


Deurbeslag van Weijntjes

Ons deurbeslag is te verkrijgen in diverse stijlen, zodat u deze volledig naar eigen wens kunt samenstellen. Binnen deze rubriek kunt u onder andere artikelen vinden als deurknoppen, sloten, scharnieren en deurstoppers. Alles wat u maar kunt bedenken als het gaat om deurbeslag kunt u hier terugvinden. Ons deurbeslag is sterk en werkt zoals u zou verwachten. Veel modellen zijn roestbestendig en bestand tegen invloeden van buitenaf. Daar komt bij dat deze snel en eenvoudig te monteren zijn. Binnen enkele minuten heeft u het materieel op uw deur gemonteerd.

Als u uw spullen goed onderhoud dan gaan ze langer mee. Dit geldt natuurlijk ook voor uw deurbeslag. Het is echter zo dat deurbeslag bijna onderhoudsvrij is en dat u hier dus jaren van kan genieten zonder dat het extra onderhoud kost.


Advies nodig? Neem contact op met Weijntjes

Heeft u een vraag over een van de modellen uit onze voorraad? Heeft u advies nodig om de juiste stijl te bepalen? Aarzel dan vooral niet om contact met ons op te nemen. Ook voor vragen over montage kunt u bij ons terecht. U kunt langskomen in een van onze vestigingen. U vindt ons onder andere in Den Bosch, Amstelveen en Amsterdam. Voor spoedige vragen kunt u ook onze klantenservice bellen of even een mail sturen naar info@weijntjes.nl. Onze professionele medewerkers staan u graag ter woord!

Het deurbeslag uit ons aanbod is direct uit voorraad leverbaar. Heeft u op korte termijn deurbeslag nodig, dan helpt Weijntjes u graag op weg.