Deurbeslag Deurdrangers

Deurdrangers


€ 25,77 /STUK
€ 121,59 /STUK
€ 446,49 /STUK
€ 661,77 /STUK
€ 556,24 /STUK
€ 538,14 /STUK


Deurdrangers kopen

Veel mensen voorzien hun deuren tegenwoordig van deurdrangers. Deze deursluiter zorgt ervoor dat deuren nooit ongewenst open zullen blijven staan. Daarnaast wordt voorkomen dat de deur met een harde klap zal dichtslaan. Drangers zorgen voor een vertragende werking bij het sluiten van deuren. 

Als u plannen heeft om deurdrangers te kopen, zult u direct merken dat u zeer veel keuzemogelijkheden heeft. U kunt kiezen uit inbouw- en opbouw deurdrangers. De verschillen tussen de diverse opties zijn voornamelijk te vinden in de vorm van montage en uiterlijk. Deurdrangers worden gemaakt van diverse vormen van ijzer, messing en nikkel.         

De meest moderne deurdrangers kunnen in een deur geïntegreerd worden. Dit is een onopvallende en ruimtebesparende techniek. Het metalen huis en de hefboom van de authentieke dranger zijn op deze manier op een keurige wijze weggewerkt. De opbouw drangers worden gezien als een traditionele dranger. Op het moment dat de deur geopend wordt, zal de sterke stalen veer gespannen worden door de hefbomen. Op het moment dat de deur losgelaten wordt, zal de kracht van de gespannen veer ervoor zorgen dat deze vanzelf sluit. 


Deurdrangers van Weijntjes

Weijntjes heeft een aantal keuzemogelijkheden in deurdrangers en deursluiters. Deze zijn in diverse verschillende stijlen vormgegeven. U kunt kiezen uit zowel klassieke- als moderne deurdrangers. Onze vakkundige medewerkers laten u graag onze collectie zien en kunnen u hier zeer veel over vertellen. U bent hiervoor van harte welkom in één van onze vestigingen. Weijntjes heeft winkels in Amsterdam, Amstelveen, Bussum en Den Bosch.

Uiteraard kunt u ook ons volledige assortiment in onze webshop vinden. Als er bij bezoek van onze webshop vragen ontstaan, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Ook hier zit een team van vakkundige medewerkers voor u klaar die u zeker verder kunnen helpen.   


Kom langs in de winkel of bestel online

Onze winkels hebben een ruime voorraad. In de meeste gevallen is de deurdranger direct leverbaar. Ook bestellingen via onze webshop hebben een korte levertijd. We hebben een groot netwerk van afhaalpunten die u kunt bezoeken om uw materialen op te halen. Weijntjes heeft al ruim 130 jaar ervaring in hang- en sluitwerk. We staan dan ook in voor een uitstekende vakkennis die we graag aan u overbrengen. U bent van harte welkom om hier gebruik van te maken.