Deurbeslag Deurroosters

Deurroosters


€ 499,34 /STUK
€ 804,43 /STUK
€ 433,62 /STUK
€ 21,48 /STUK
€ 635,29 /STUK
€ 399,15 /STUK
€ 825,27 /STUK
€ 570,79 /STUK
€ 822,56 /STUK
€ 696,48 /STUK
€ 699,00 /STUK
€ 699,00 /STUK
€ 365,50 /STUK
€ 297,87 /STUK
€ 291,26 /STUK
€ 291,26 /STUK
€ 244,37 /STUK
€ 78,53 /STUK
€ 725,26 /STUK
€ 365,50 /STUK


Deurroosters kopen

In veel voordeuren zit een raam. Dit raam dient om te zien wie er voor de deur staat en om wat licht door te laten. Dit raam is echter wel inbraakgevoelig. Kwaadwillenden zullen dankbaar gebruik proberen te maken van dit raam om een huis binnen te dringen. Dit kan voorkomen worden door een hekwerk voor dit raam te plaatsen, maar een deurrooster is een veel stijlvollere toepassing. 

Bij veel authentieke voordeuren zit dan ook een mooi stijlvol rooster voor het raam. Dit rooster is op een mooie wijze gesmeed of gegoten. Deurroosters zijn hierdoor zowel functioneel als decoratief. Deze roosters kunnen nóg meer accent geven aan een klassieke/landelijke uitstraling van een voordeur. 

Weijntjes bewijst dat het verleden en het heden op een geraffineerde wijze kunnen samenkomen. De deurroosters zijn stijlvol en tijdloos ontworpen waardoor de voordeur de juiste uitstraling krijgt. Deze toepassingen laten zien dat het oude ambachtelijke vakwerk nog steeds past in deze tijd en dat het verleden en het heden uitstekend samengaan. 

We hebben zeer veel keuzemogelijkheden in deurroosters. De gietijzeren toepassingen hebben een landelijk- rustieke uitstraling. Het deurbeslag is verkrijgbaar in diverse vormgevingen. Houdt er echter wel rekening mee dat deurroosters vaste maten hebben, deze worden dus niet op maat gegoten.


Deurroosters van Weijntjes uit voorraad leverbaar

Bent u benieuwd naar ons aanbod? U bent van harte welkom om ons assortiment te ontdekken in een van onze winkels. We hebben vestigingen in Amsterdam, Amstelveen, Bussum en Den Bosch. Hier staan vakkundige medewerkers voor u klaar die u graag verder helpen met deskundig advies. De deurroosters van Weijntjes zijn uit voorraad leverbaar. 

Uiteraard kunt u ook inspiratie opdoen in onze webshop. Ook hier is ons volledige assortiment op snelle en eenvoudige manier te vinden. Het is een uitstekende manier om u op ideeën te brengen hoe u een klassieke inrichting vorm kunt geven, bij restauratie van mooie historische panden.


Advies nodig? neem contact op

Heeft u vragen over onze unieke collectie of behoefte aan persoonlijk advies? Neem dan gerust contact met ons op. Onze klantenservice bestaat uit een team van vakkundige medewerkers die u graag verder helpen bij het maken van uw keuze.