Meubelbeslag Diversen

Diversen meubelbeslag


€ 0,33 /STUK
€ 0,33 /STUK
€ 0,23 /STUK
€ 0,70 /STUK
€ 0,89 /STUK
€ 2,16 /STUK
€ 15,78 /STUK
€ 1,17 /STUK
€ 8,48 /STUK
€ 31,76 /STEL
€ 32,10 /STEL
€ 7,11 /STUK
€ 0,67 /STUK
€ 8,53 /SET
€ 17,09 /STUK
€ 14,59 /STUK
€ 1,97 /STUK
€ 2,09 /STUK
€ 2,03 /STUK

Glijnagel Nikkel 20 mm

Art. nr. 007914
€ 0,68 /STUK
€ 0,05 /STUK
€ 0,11 /STUK
€ 0,16 /STUK
€ 0,04 /STUK
€ 0,10 /STUK


Diversen meubelbeslag kopen

Meubelbeslag is de verzamelnaam voor alle artikelen die u op of aan uw meubels kunt monteren. Bij diversen meubelbeslag vindt u alle overige producten. U kunt hier onder andere artikelen vinden zoals schotels, klemmen, haken en veren. De artikelen bestaan uit stevige materialen en zijn efficiënt ontworpen, zodat deze jarenlang meegaan.

Wilt u uw tafel kunnen klemmen aan een andere tafel of misschien aan het keukenblad? Dan raden wij u aan om te kijken naar een tafelbladklem. Of anders een tafelhoek om bijvoorbeeld uw tafel te verstevigen. Kortom, er is keuze genoeg en wij adviseren u om op uw gemak rond te kijken.


Diversen meubelbeslag van Weijntjes

Ons meubelbeslag straalt een klassieke sfeer uit en wordt geleverd in diverse materialen. Veelgebruikte materialen zijn ijzer, koper, kunststof, messing en nikkel. Vanzelfsprekend worden deze modellen gemaakt van kwalitatieve materialen en zijn duurzaam, waardoor u er lang plezier van zult hebben. Ons meubelbeslag is stevig en werkt soepel. De modellen zijn roestbestendig en bestand tegen weer en wind. Daar komt bij dat deze eenvoudig en snel te monteren zijn. Binnen enkele handelingen heeft u deze op uw meubelstuk gemonteerd. U heeft ook de garantie dat de bestelling snel en veilig verzonden wordt. Meubelbeslag vergt bijna geen onderhoud, zodat u hier nog jaren van kunt genieten. Als u meer wilt weten over de producten die wij verkopen, dan kunt u bij elk product de specificaties vinden.

Bestellingen worden accuraat en spoedig verwerkt en deze wordt binnen enkele werkdagen bij u geleverd. Zodra de bestelling onderweg is, ontvangt u een Track & Trace code. Als het verzenden naar uw huisadres niet gewenst is, kunt u uw bestelling ook op komen halen. U kunt hiervoor langskomen op een van onze 5 afhaalpunten. Deze punten zijn geopend op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.


Advies nodig neem contact op met Weijntjes

Heeft u advies nodig bij het kiezen van meubelbeslag? Of heeft u assistentie nodig bij de montage hiervan? Kom gerust eens langs bij een van onze kantoren. U vindt ons in Amstelveen, Amsterdam, Bussum, Den Bosch en Den Haag. Onze professionele medewerkers staan u graag ter woord. Heeft u een dringende vraag en stelt u die liever telefonisch? Onze klantenservice is te bereiken via 020-3113646.

Het meubelbeslag uit ons aanbod is direct uit voorraad leverbaar. Heeft u op korte termijn een meubelbeslag nodig, dan helpt Weijntjes u graag.