Espagnoletten Rvs

Rvs espagnoletten


€ 11,20 /SET

Sluitplaat Rvs 10 mm

Art. nr. 003811
€ 8,25 /STUK
€ 107,18 /SET


Rvs espagnolet van Weijntjes

Een espagnolet is een smalle hendel waarmee u dubbele ramen en deuren eenvoudig kunt openen en sluiten vanuit de binnenkant. De keuze hiervoor is snel te maken. U hoeft alleen te bepalen welk ontwerp u wilt hebben, wat de afmetingen zijn en of deze roestbestendig moet zijn, zoals de Rvs espagnoletten. De artikelen worden gefabriceerd van de beste materialen en zijn duurzaam, zodat deze nog jarenlang meegaan. Daar komt bij dat deze eenvoudig en snel te monteren zijn. In een handomdraai heeft u deze op uw deur of raam gemonteerd. Rvs espagnoletten zijn bestand tegen vocht en vuil en kunnen tegen een stootje. Als u meer wilt weten over de producten die wij verkopen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.


Rvs espagnoletten bestellen bij Weijntjes

Bestellingen worden accuraat en spoedig verwerkt en worden binnen enkele dagen bij u bezorgd. Als u liever de bestelling zelf op komt halen kan dat ook. Deze kunt u ophalen bij een van onze 5 afhaalpunten. De adresgegevens en openingstijden vindt u op de website.


Advies nodig neem contact op met Weijntjes

Lukt het monteren niet of wilt u graag advies hoe u dit het beste kunt doen? Aarzel niet langer en neem contact met ons op. Kom gerust eens langs bij een van onze kantoren. U vindt ons onder meer in Amstelveen, Amsterdam, Bussum en Den Bosch. Onze professionele medewerkers staan u graag ter woord. Heeft u een dringende vraag en stelt u die liever telefonisch? Onze klantenservice is te bereiken via 020-3113646.

De Rvs espagnoletten uit ons aanbod zijn uit voorraad leverbaar. Heeft u op korte termijn een Rvs espagnolet nodig, dan helpt Weijntjes u graag op weg.