Meubelbeslag Etikethouders

Etikethouders


€ 5,59 /STUK
€ 2,18 /STUK
€ 1,79 /STUK
€ 5,41 /STUK
€ 5,34 /STUK
€ 6,66 /STUK


Etikethouders in de stijl van uw interieur

De keuze is afhankelijk van het scenario en uw smaak. Veel mensen vinden het belangrijk dat de etikethouder moet passen bij de rest van het interieur. Heeft u een groene deur of groene muren, dan kunt u beter kiezen voor messing dan voor nikkel. Zijn er in uw interieur veel donkere kleuren, dan kunt u beter kiezen voor nikkel. De grijsachtige etikethouder is een mooie toevoeging aan uw inrichting. U kunt ervoor kiezen om een model te nemen dat past bij de stijl van de rest van het meubilair. Of u kunt hier het exact tegenovergestelde van doen om voor een mooi contrast te gaan.


Etikethouders kopen, doet u bij Weijntjes

Onze etikethouders zijn egaal en hebben een moderne uitstraling. Iedereen heeft een geheel eigen stijl en dat zien we vooral terug in de woning. Het inrichten van een woning is een persoonlijke ervaring. Dat is de reden waarom zelfs zoiets als een etikethouder in verschillende stijlen te verkrijgen is. Zo hebben etikethouders niet alleen waarde als het om functionaliteit gaat, maar kunnen deze ook de uitstraling van uw interieur verbeteren.

In onze webshop kunt u zeker inspiratie opdoen. U vindt hier etikethouders in diverse maten en van verschillende materialen. Het monteren van een etikethouder gaat vrij eenvoudig. Onze etikethouders zijn van uitstekende kwaliteit, stevig en duurzaam. U hoeft zich ook niet druk te maken om onderhoud. Alle etikethouders zijn eenvoudig te monteren en vergen bijna geen onderhoud.


Advies nodig? Neem contact op

Bent u nieuwsgierig geworden? Of heeft u een vraag over een van onze producten? Kom dan gerust eens langs in een van onze winkels. U vindt ons onder andere in Amsterdam, Den Haag, Bussum en Den Bosch. Onze vakbekwame medewerkers staan natuurlijk graag voor u klaar. Heeft u een dringende vraag en stelt u die liever telefonisch? Dat kan vanzelfsprekend ook. Bel dan onze klantenservice op het volgende nummer: 020-3113646.

De etikethouders uit ons aanbod zijn uit voorraad leverbaar. Heeft u op korte termijn etikethouders nodig, dan helpt Weijntjes u graag om een passende oplossing te vinden.