Deurbeslag Grendels & schuiven Kantschuiven

Kantschuiven


€ 60,51 /STUK
€ 64,83 /STUK
€ 56,16 /STUK
€ 60,73 /STUK
€ 64,83 /STUK
€ 16,19 /STUK
€ 16,01 /STUK
€ 41,31 /STUK
€ 11,71 /STUK
€ 81,68 /STUK
€ 91,96 /STUK
€ 339,74 /STUK
€ 59,74 /STUK


Kantschuif kopen?

Er zijn meerdere soorten kantschuiven op de markt: van een eenvoudige schuif tot een bascule kantschuif. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een rvs kantschuif. Welke  vorm u wilt, is een afweging tussen esthetische verlangens en praktische toepassing. Er is bijvoorbeeld ook de mogelijkheid om te kiezen voor een inbouw kantschuif. Hiermee kunt u de kantschuif integreren in de deur voor een professioneel resultaat. Een kantschuif is niet de oplossing voor alle soorten dubbele deuren. Voor dikke buitendeuren of aluminium poorten moet u voor een andere vergrendeling kiezen. Een kantschuif voorkomt kromtrekken van deuren en garandeert een stevige vergrendeling. Ook voor de dubbele deuren die u heeft kunnen kantschuiven de oplossing vormen.


Soorten kantschuiven van Weijntjes

Bij Weijntjes is er een ruim assortiment van kantschuiven. Onze expertise in deurbeslag bestaat al sinds 1884. We bieden kantschuiven in alle soorten en maten. Bij Weijntjes kunt u terecht voor kantschuiven voor iedere smaak en toepassing. Er zijn meerdere opties voor iedere situatie. Door onze ervaring op het gebied van kantschuiven en aanverwante artikelen kunnen we u altijd van dienst zijn in uw zoektocht naar de meest efficiënte middelen om uw deuren te sluiten. Bekijk ons aanbod en maak eenvoudig uw keuze. In ons assortiment vindt u alleen artikelen die echt praktisch zijn en waar u op kunt vertrouwen voor duurzaamheid. Niet alleen kantschuiven maar ook alle andere artikelen die met deurbeslag van doen hebben, zijn beschikbaar op onze site.


Advies nodig? Neem contact op

Een beetje handige doe-het-zelver kan een kantschuif ook zelf monteren. Het gebruik van goed gereedschap en veilige werkomstandigheden is daarbij vanzelfsprekend voor een goed resultaat. Uiteraard zijn onze ervaren specialisten graag bereid om u van advies te dienen als het gaat om het kopen van de juiste kantschuiven en het monteren daarvan. Daarvoor kunt u langskomen in onze winkels in onder andere Den Bosch en Amsterdam. Natuurlijk kunt u ons ook bellen. Het telefoonnummer staat vermeld onder contact op onze site. Wilt u in dit digitale tijdperk liever chatten met onze medewerkers, dan is dat ook mogelijk. Samen met u zullen we beslist in staat zijn u op het gebied van kantschuiven de meest efficiënte oplossing te vinden voor uw deuren. Ook voor alle andere vragen over deurbeslag bent u bij ons aan het juiste adres.