Deurbeslag Grendels & schuiven Schuiven

Schuiven


€ 47,07 /STUK
€ 80,67 /STUK
€ 75,27 /STUK
€ 87,36 /STUK
€ 24,01 /STUK
€ 89,38 /STUK
€ 101,33 /STUK
€ 105,04 /STUK
€ 8,82 /STUK
€ 52,47 /STUK
€ 53,07 /STUK
€ 101,86 /STUK
€ 31,97 /STUK

Rolschuif Gesmeed Rols

Art. nr. 006096
€ 209,33 /STUK

Deur schuiven kopen bij Weijntjes

Bij Weijntjes kunt u eenvoudig online deur schuiven kopen. U voegt het gewenste product toe aan uw winkelmandje, volgt het eenvoudige bestelproces en wij regelen dat het product zo snel mogelijk bij u bezorgd wordt. Natuurlijk bent u ook altijd van harte welkom in een van onze winkels om eerst een kijkje te komen nemen. U vindt ons onder meer in Amsterdam, Amstelveen en Den Bosch. Schuiven kunnen gebruikt worden om luiken af te sluiten, maar het is meer gebruikelijk om deze te gebruiken voor deuren of poortjes. Er zijn allerlei soorten schuiven verkrijgbaar.


Schuiven in verschillende soorten en maten 

Er zijn allerlei soorten schuiven te vinden, waardoor er altijd wel een model is dat past bij uw deur. De materialen variëren van gegalvaniseerd of gesmeed ijzer tot messing en nikkel. Ook zijn er mooie zwarte schuiven verkrijgbaar die perfect passen bij een klassiek of modern interieur. Veel schuiven zijn ontworpen in de klassieke of landelijk-rustieke stijl. De meeste schuiven zijn handgesmeed, maar er zijn ook schitterende sierschuiven bij. De maten van al deze modellen variëren. Kleinere schuiven worden doorgaans gebruikt voor lichtere deuren. Twijfelt u over uw keuze, dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met onze klantenservice en om advies vragen. Schuiven zijn vrij eenvoudig te monteren. Een handige doe-het-zelver zal dit klusje dan ook zeker zelf kunnen doen. 


Meer weten? Bij Weijntjes helpen we u verder

Of het nu gaat om advies over de juiste schuiven voor uw deur of over de montage van een van onze andere producten, bij Weijntjes staan we graag bij u klaar. Wij geven graag antwoord op uw vragen en dienen u met plezier van advies. Onze klantenservice bestaat uit een team van experts die u zeker kunnen helpen. U kunt ons telefonisch of per mail bereiken, maar u kunt ook gebruikmaken van onze live chat op de website. Bovendien bent u altijd van harte welkom in een van onze filialen. Daar kunt u onze producten natuurlijk ook bekijken. Wij helpen u graag verder!