Meubelbeslag Kabinetbeslag

Kabinetbeslag


€ 35,43 /STUK
€ 44,62 /STUK
€ 27,90 /STUK
€ 48,74 /STUK


Kabinetbeslag kopen

Kabinetbeslag is de verzamelnaam voor alle artikelen die u op of aan een kabinet kunt monteren. Kabinetbeslag bestaat er in 2 vormen: een meubelschaar en een trekring met sleutelplaatje. Meubelscharen kunnen worden gebruikt om uw kabinet vast te zetten in een gewenste positie. Deze kunt u monteren geheel aan het kabinet zelf of door een deel aan de muur vast te schroeven. Een trekring met sleutelplaatje bevestigt u direct aan de lade en kan dienen als een handvat voor uw kabinet of ter decoratie om de stijl van het interieur compleet te maken. Deze kan eventueel ook op een muur of kast worden bevestigd.

Ons kabinetbeslag heeft een klassieke uitstraling en bestaat voornamelijk uit messing of gelakte messing. De producten worden gemaakt van kwalitatieve materialen en zijn duurzaam, waardoor u er nog lang plezier van zult hebben. Ons kabinetbeslag is stevig en flexibel. Tevens heeft u binnen enkele handelingen deze op uw meubelstuk gemonteerd. Kabinetbeslag vergt nauwelijks onderhoud en u kunt hier dus nog jaren zonder problemen van genieten.

Bestellingen worden accuraat en spoedig verwerkt en zullen binnen enkele werkdagen bij u geleverd worden. Zodra de bestelling verwerkt is, ontvangt u van ons een Track & Trace code. Als verzenden naar uw huisadres u niet uitkomt, kunt u uw bestelling ook op komen halen. U kunt hiervoor langskomen op een van onze 5 afhaalpunten. Deze punten zijn geopend op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.


Advies nodig bij uw keuze?

Heeft u advies nodig bij het kiezen van kabinetbeslag? Of heeft u assistentie nodig bij de montage hiervan? Kom gerust eens langs bij een van onze kantoren. U vindt ons in Amstelveen, Amsterdam, Bussum, Den Haag en Den Bosch. Onze professionele medewerkers staan u graag ter woord. Heeft u een dringende vraag en stelt u die liever telefonisch? Onze klantenservice is te bereiken via 020-3113646.

Het kabinetbeslag uit ons aanbod is direct uit voorraad leverbaar. Heeft u op korte termijn een kabinetbeslag nodig, dan helpt Weijntjes u graag.