Raambeslag Luikvastzetters

Luikvastzetters


€ 16,77 /STUK
€ 34,33 /STUK
€ 29,97 /STUK
€ 74,71 /STUK
€ 8,32 /STUK
€ 51,75 /STUK


Luikvastzetters of luikwervels: wat is het verschil?

Over luikvastzetters en luikwervels bestaat misschien wat onbegrip, maar het gaat hier om hetzelfde product. Met luikvastzetters kunt u luiken namelijk goed vastzetten wanneer u deze opendoet. Ze voorkomen dat de luiken dicht waaien.Luikwervels hebben dezelfde functie. Luikvastzetters en luikwervels worden bevestigd aan uw woning en zorgen ervoor dat de luiken in een open stand blijven staan.

De meeste mensen die ramen met luiken hebben, hebben dus behoefte aan luikvastzetters en of luikwervels. Wanneer de luiken dicht moeten, bijvoorbeeld ’s avonds bij het slapen, zorgt het luikoverslag ervoor dat ze ook gesloten blijven. Wilt u overdag het zonnetje en/of een lekker fris windje binnenlaten, dan houden luikwervels en luikvastzetters uw luiken open.


Luikvastzetters van Weijntjes

Zoals van een echte specialist op het gebied van hang- en sluitwerk, bieden luikvastzetters van Weijntjes u een zeer ruime keuze. Van ambachtelijk gesmede gekrulde luikwervels tot inslagexemplaren, ijzeren luikvastzetters naar Frans model en alles hier tussenin. Bij ons vindt u dus altijd de luikvastzetters die bij uw woning passen, zowel qua functionaliteit als qua stijl. U kunt onze luikvastzetters en luikwervels direct bestellen in de webshop. U kunt deze thuis laten bezorgen, laten bezorgen in een van onze winkels of bij een van de afhaalpunten van onze partners.


Advies nodig?

Heeft u advies nodig? Bijvoorbeeld over het juiste type of de bevestiging? Dat is geen enkel probleem. Onze kundige en ervaren vakmensen helpen u graag. Dit geldt zowel voor de specialisten in onze winkels in Amstelveen, Amsterdam, Bussum en Den Bosch als voor de medewerkers van onze klantenservice. U kunt ons altijd bellen of mailen met uw vraag of voor meer informatie. Wij staan u graag te woord en helpen u met plezier verder.