Meubelbeslag Magneetsluitingen

Magneetsluitingen


€ 10,77 /STUK
€ 12,52 /STUK
€ 17,46 /STUK
€ 21,32 /STUK
€ 1,43 /STUK
€ 9,50 /STUK
€ 16,64 /STUK
€ 4,88 /STUK
€ 8,57 /STUK
€ 10,43 /STUK
€ 12,72 /STUK
€ 60,17 /STUK
€ 5,05 /STUK
€ 39,30 /STUK


Magneetsluitingen kopen?

Magneetsluitingen staan bekend om hun gebruiksgemak. U kunt een kast of deur sluiten zonder hierbij kracht te hoeven zetten. Ook zorgt het ervoor dat de deur goed gesloten blijft, totdat u deze zelf weer opent. Klapperende deurtjes zijn hiermee verleden tijd. De sluitingen zijn snel en eenvoudig vast te schroeven. Bij sommige modellen is dit echter niet eens meer nodig, omdat er al een sterke kleeflaag aanwezig is. Houd bij aanschaf van een magneetsluiting ook rekening met het gewicht dat ondersteund moet worden. De standaard sluiting kan 4 kg ondersteunen, bij sommige modellen ligt dit wat hoger.

Weijntjes heeft een complete collectie aan magneetsluitingen voor u. Deze komen in vele modellen, maten en materialen. Voor het materiaal kan er onder andere gekozen worden voor ijzer, messing of verguld. Wij bieden ook veel verschillende maten aan, variërend tussen de 10 mm en 18 mm. Voor het model heeft u keuze uit 2 soorten. De eerste optie is de standaard rechthoekige magneetsnapper zoals u deze vindt in de meeste woningen. Een tweede optie is de magneetsnapper vermessingd inboor. Deze heeft een unieke uitstraling welke de sfeer van uw inrichting kan verbeteren. Beide modellen functioneren hetzelfde, dus u kunt dit naar eigen smaak inrichten. Al onze modellen worden geleverd met een sluitplaat, zodat u direct aan de slag kunt. Lukt het monteren niet of wilt u graag advies hoe u dit het beste kunt doen? Aarzel niet langer en neem contact met ons op.

Magneetsluitingen uit ons aanbod zijn uit voorraad leverbaar. Voor alle typen kastjes is er een geschikte oplossing beschikbaar in onze webshop. Heeft u op korte termijn een magneetsluiting nodig, dan helpt Weijntjes u graag. Wij garanderen een veilige en spoedige levering. Ook is het mogelijk om uw bestelling persoonlijk op te halen op één van de 5 afhaallocaties. Deze zijn geopend op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.


Advies nodig?

Wilt u advies bij het selecteren van magneetsluitingen? Of heeft u een vraag over een van onze producten? U kunt altijd contact met ons opnemen. U kunt langskomen in een van onze vestigingen. U vindt ons onder andere in Den Bosch, Amstelveen en Amsterdam. Voor directe vragen kunt u ook onze klantenservice bellen of een mail sturen naar info@weijntjes.nl. Onze vakbekwame medewerkers staan graag voor u klaar!