Meubelgreep Chroom

Chroom meubelgrepen


€ 6,23 /STUK
€ 6,97 /STUK
€ 16,63 /STUK
€ 10,08 /STUK
€ 27,29 /STUK
€ 4,95 /STUK
€ 11,80 /STUK
€ 5,59 /STUK
€ 8,06 /STUK
€ 12,66 /STUK
€ 6,52 /STUK


Meubelgreep van chroom kopen?

Meubelgrepen staan bekend om hun gebruiksgemak. U kunt een kast of deur sluiten zonder hiervoor moeite te hoeven doen. Een meubelgreep van chroom is snel en eenvoudig vast te schroeven. Houd bij aanschaf van een meubelgreep ook rekening met het gewicht dat ondersteund moet worden. Bij een zware lade kunt u namelijk beter kiezen voor een meubelgreep waarbij u de meeste grip heeft.


Chromen meubelgrepen van Weijntjes

Weijntjes heeft een complete collectie aan meubelgrepen voor u. Deze worden geleverd in diverse modellen, maten en materialen. En met een meubelgreep van chroom heeft u gelijk een stevige en goede oplossing. Heeft u op korte termijn een meubelgreep nodig, dan helpt Weijntjes u graag. 

Wij garanderen een accurate en spoedige levering. U kunt dan ook direct aan de slag met de montage. Het is tevens mogelijk om uw bestelling persoonlijk af te komen halen op één van de 5 afhaallocaties. Deze zijn geopend op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.


Advies nodig? Neem vrijblijvend contact op

Wilt u advies bij het selecteren van chromen meubelgrepen? Of heeft u een vraag over een van onze producten? U kunt altijd contact met ons opnemen. Kom langs bij een van onze vestigingen. U vindt ons onder andere in Den Bosch, Den Haag, Amstelveen en Amsterdam. Voor directe vragen kunt u altijd onze klantenservice bellen of een mail sturen naar info@weijntjes.nl . Onze medewerkers staan graag voor u klaar!