Meubelbeslag Meubelknoppen Aluminium meubelknoppen

Aluminium meubelknoppen


€ 7,87 /STUK
€ 8,24 /STUK
€ 19,34 /STUK
€ 19,93 /STUK
€ 14,57 /STUK
€ 46,19 /STUK


Aluminium meubelknoppen in de stijl van uw woning

De beste keuze voor een meubelknop is afhankelijk van het interieur en uw smaak. Sommige kleuren passen beter bij bepaalde meubelstukken en dit geldt meestal ook voor de vorm. U kunt ervoor kiezen om een model te nemen dat past bij de stijl van de rest van het meubilair. Of u kunt hier exact het tegenovergestelde van kiezen, om juist meer de aandacht er naartoe te trekken.


Aluminium meubelknoppen kopen, doet u bij Weijntjes

In onze webshop kunt u zeker inspiratie opdoen. U vindt hier aluminium meubelknoppen in diverse maten en in verschillende vormen. Het monteren van een aluminium meubelknop gaat vrij eenvoudig. Onze meubelknoppen zijn van hoge kwaliteit en stevig. De aluminium meubelknoppen vergen bijna geen onderhoud en zijn dus een uitstekende keuze wanneer je gaat voor een duurzame meubelknop. 


Advies nodig? Neem contact op

Bent u nieuwsgierig geworden? Of heeft u een vraag over een van de aluminium meubelknoppen? Kom dan gerust eens langs in een van onze winkels. U vindt ons onder andere in Amsterdam, Bussum, Den Haag en Den Bosch. Onze vakbekwame medewerkers staan natuurlijk graag voor u klaar. Voor directe vragen kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

De meubelknoppen uit ons aanbod zijn uit voorraad leverbaar. Heeft u op korte termijn een Meubelknop Aluminium nodig, dan helpt Weijntjes u graag een passende oplossing te vinden.