Meubelbeslag Meubelknoppen Houten meubelknoppen

Houten meubelknoppen


€ 17,53 /STUK
€ 17,53 /STUK
€ 14,39 /STUK
€ 16,08 /STUK
€ 5,42 /STUK
€ 5,26 /STUK
€ 4,26 /STUK
€ 3,41 /STUK
€ 5,49 /STUK
€ 4,25 /STUK
€ 35,43 /STUK
€ 34,38 /STUK
€ 120,90 /STUK


Meubelknoppen van hout kopen bij Weijntjes

De meubelknoppen van Weijntjes worden gemaakt van duurzame en hoogwaardige materialen, waardoor u er lang plezier van zult hebben. Onze houten meubelknoppen zijn solide en mooi afgewerkt. Monteren gaat vrij eenvoudig. U heeft deze binnen enkele tellen aan uw meubelstuk gemonteerd. Ervaart u problemen tijdens de montage? Dan helpen wij u hier graag mee.

Bestellingen worden efficiënt en vlot verwerkt en deze ontvangt u binnen enkele werkdagen. Haalt u liever zelf de bestelling op? Dat kan ook. U kunt hiervoor langskomen op een van onze 5 afhaalpunten. Deze zijn geopend op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.


Houten meubelknoppen bij Weijntjes bestellen

In onze webshop kunt u enorm veel inspiratie opdoen. U vindt hier houten meubelknoppen in verschillende vormen en maten. Het monteren van een houten meubelknop gaat vrij eenvoudig. Onze meubelknoppen zijn van hoge kwaliteit en stevig. De houten meubelknoppen zijn een uitstekende keus en geven een specifiek karakter aan uw meubel.


Advies nodig? Bij Weijntjes kunt u terecht met al uw vragen.

Heeft u advies nodig bij het selecteren van een meubelknop van hout of een van onze andere producten? Of wilt u graag een second opinion hebben? Wij heten u graag welkom in een van onze vestigingen. U vindt ons onder andere in Bussum, Den Bosch, Den Haag en Amsterdam. Hier kunt u onze producten uitgebreid bekijken en testen. Onze vriendelijke medewerkers staan graag voor u klaar! Voor dringende vragen kunt u ook contact opnemen met onze klantenservice. Deze is te bereiken op 020-3113646. U kunt ook een mail sturen naar info@weijntjes.nl.