Meubelknop Piet Boon

Piet Boon meubelknoppen


€ 29,97 /STUK
€ 29,97 /STUK
€ 29,97 /STUK
€ 35,74 /STUK
€ 35,77 /STUK
€ 35,74 /STUK
€ 34,38 /STUK
€ 34,38 /STUK
€ 28,87 /STUK
€ 120,90 /STUK
€ 120,90 /STUK
€ 103,06 /STUK


Op zoek naar nieuwe Piet Boon meubelknoppen?

De keuze voor een nieuwe meubelknop is afhankelijk van het type meubel en uw smaak. Veel mensen vinden dat deze moet passen bij de stijl van de rest van hun inrichting. Dit is echter niet nodig en u kunt gerust een meubelknop kiezen die u mooi vindt, zoals het ontwerp van Piet Boon. 


Meubelknoppen van Piet Boon kopen, doet u bij Weijntjes

Bent u op zoek naar inspiratie? In onze webshop of in een van onze winkels kunt u dit zeker opdoen. U vindt hier meubelknoppen in diverse maten en van verschillende materialen. Houdt u van een uniek ontwerp? Dan is het ontwerp van Piet Boon een aanrader. Over de montage hoeft u zich niet druk te maken. Als u een handige doe-het-zelver bent, heeft u deze in een handomdraai gemonteerd. 


Advies nodig? Neem contact op

Wilt u graag meer weten? Of heeft u een vraag over een van onze producten? Kom dan gerust eens langs in een van onze winkels. U vindt ons in Amsterdam, Bussum, Den Haag en Den Bosch. Onze vakbekwame medewerkers staan natuurlijk graag voor u klaar. Heeft u een dringende vraag en stelt u die liever telefonisch? Bel dan onze klantenservice op het volgende nummer: 020-3113646.

De meubelknoppen van Piet Boon uit ons aanbod zijn uit voorraad leverbaar. Heeft u op korte termijn een meubelknop nodig, dan is Weijntjes u hier graag mee van dienst.