Meubelbeslag Meubelknoppen Porselein meubelknoppen

Porseleinen meubelknoppen


€ 17,27 /STUK
€ 21,15 /STUK
€ 22,71 /STUK
€ 21,89 /STUK
€ 22,74 /STUK
€ 16,40 /STUK
€ 18,49 /STUK
€ 18,49 /STUK
€ 18,49 /STUK
€ 18,50 /STUK
€ 18,49 /STUK
€ 12,03 /STUK
€ 15,38 /STUK
€ 11,06 /STUK
€ 14,31 /STUK
€ 36,00 /STUK
€ 20,98 /STUK
€ 18,51 /STUK
€ 15,05 /STUK
€ 17,09 /STUK


Porseleinen meubelknoppen kopen?

Meubelknoppen zijn er in heel wat verschillende maten te verkrijgen. Bij het selecteren van de maatvoering moet u rekening houden met de positie van de schroeven. De porseleinen meubelknoppen zijn esthetisch en geven een unieke sfeer in uw huis. De meubelknop porselein wit ovaal bijvoorbeeld geeft uw interieur direct dat beetje extra. 

Het monteren van een meubelknop gaat vrij eenvoudig, u hoeft hiervoor alleen maar de knop vast te schroeven aan het betreffende meubelstuk. Twijfelt u of een meubelknop van porselein wel bij uw interieur past? Onze medewerkers geven u hier graag meer advies over.

Op onze website vindt u een uitgebreide selectie van porseleinen meubelknoppen. De producten die wij aanbieden zijn van uitmuntende kwaliteit.


Meubelknoppen porselein bij Weijntjes bestellen

In onze webshop kunt u enorm veel inspiratie opdoen. U vindt hier porseleinen meubelknoppen in verschillende vormen en maten. Deze meubelknoppen van porselein geven jouw meubels een nieuwe frisse uitstraling en zijn te gebruiken op zowel oude als nieuwe meubels. 

U kunt uw meubelknoppen van porselein bestellen via de webwinkel, maar u kunt ook langskomen in een van onze vestigingen. Alle bestellingen worden snel en accuraat verwerkt in ons systeem. U ontvangt een bevestiging, zodra de bestelling geplaatst en verwerkt is. Deze kunt u vervolgens binnen enkele werkdagen op uw adres verwachten. Laat u het liever ergens anders bezorgen, dan is dat ook mogelijk. 


Advies nodig? Bij Weijntjes kunt u terecht met al uw vragen

Heeft u een vraag over een van de modellen uit onze voorraad? Heeft u advies nodig over de beste stijl? Voel u vrij om contact met ons op te nemen. Ook voor vragen over de montage kunt u bij ons terecht. Kom eens langs op een van onze locaties. U vindt ons onder andere in Den Bosch, Amstelveen, Den Haag en Amsterdam. Voor dringende vragen kunt u ook onze klantenservice bellen of een mail sturen naar info@weijntjes.nl. Onze professionele medewerkers staan u graag te woord!