Meubelbeslag Meubelwielen

Meubelwielen


€ 42,19 /STUK
€ 50,58 /STUK
€ 34,92 /STUK
€ 30,50 /STUK


Meubelwielen kopen

Bij de aanschaf van meubelwielen van Weijntjes is het goed om te weten dat deze meubelwielen uitermate geschikt zijn om monumentale- en historische meubelen te renoveren en deze te voorzien van een wieltje met klassieke stijl. De meubelwielen zorgen ervoor dat de meubels makkelijk verplaatsbaar worden en dat ze geen krassen achterlaten op de vloer waarover u deze rijdt.  

Het is dan ook goed om bij de aanschaf van de Weijntjes meubelwielen rekening te houden met de vloer of vloerbedekking waarover deze zich moeten voortbewegen. Onze modellen zijn uitermate geschikt voor elk type vloer dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat de meubelwielen van Weijntjes strepen of krassen achterlaten. 

Houdt bij het selecteren van meubelwielen dus goed rekening met de bestemming en het doel. In de meeste gevallen geldt dat des te zwaarder het meubelstuk is, des te steviger het wiel moet zijn. Voor een klein klassiek kastje is een diameter tussen de 20 mm en 30 mm vaak al voldoende. Heeft u wieltjes nodig voor een groot bureau, dan adviseren wij u om minimaal te kiezen voor meubelwielen met een diameter van 50 mm. Deze kunnen, afhankelijk van het materiaal, 50 tot 75 kg ondersteunen.

Onze meubelwielen zijn van hoge kwaliteit, laten geen strepen achter en kunnen u onnodige krassen op uw vloer besparen. Onze meubelwielen worden onder andere gemaakt van messing en geven een klassieke uitstraling aan uw meubilair. Als u meer wilt weten over de producten die wij verkopen, dan kunt u bij elk product de gedetailleerde specificaties vinden.


Advies nodig? Onze klantenservice staat voor u klaar

Wilt u advies bij het selecteren van meubelwiel? Of heeft u een vraag over een van onze producten? U kunt altijd contact met ons opnemen. U kunt langskomen in een van onze vestigingen. U vindt ons onder andere in Den Bosch, Amstelveen en Amsterdam. Voor directe vragen kunt u ook onze klantenservice bellen of een mail sturen naar info@weijntjes.nl. Onze bekwame medewerkers staan graag voor u klaar!

De meubelwielen uit ons aanbod zijn uit voorraad leverbaar. Heeft u op korte termijn een meubelwiel nodig, dan helpt Weijntjes u graag op weg.