Deurbeslag Paumelles Messing

Messing paumelles


€ 29,71 /STUK
€ 29,71 /STUK
€ 21,27 /STUK
€ 21,08 /STUK
€ 23,85 /STUK
€ 23,85 /STUK

Messing paumelles kopen

Wilt u messing paumelles kopen? Dan bent u bij Weijntjes aan het juiste adres. Met messing paumelles zorgt u voor een mooi accent aan uw deuren. Meestal worden er bij een deur standaard paumelles geleverd, maar in ons aanbod kunt u het model van uw voorkeur vinden. Durf te laten zien dat u aandacht besteed aan de details. Een deur is een onderdeel van een woning die vele jaren meegaat. Wanneer er toch problemen zijn, dan zit dit vaak in het mechanisme. Ook de paumelles behoren daartoe. Het is dus verstandig om te kiezen voor kwalitatief deurbeslag, om ervoor te zorgen dat het openen en sluiten van de deur vloeiend blijft verlopen. 


Uitgebreid assortiment paumelles bij Weijntjes

Bij Weijntjes vindt u veel verschillende soorten paumelles. Dat kan een paumelle van messing zijn, maar ook van andere materialen. Bovendien zijn er paumelles in diverse kleuren te verkrijgen, zoals zilver en zwart. De messing paumelles zijn zowel links- als rechtsdraaiend. Verder zijn ze beschikbaar in diverse maten. Daardoor vindt u zeker het model waar u naar op zoek bent. Mocht u toch twijfelen over het model van uw keuze of over de maat die nodig is, dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij beantwoorden graag uw vragen. 

De term paumelle kan nog wel eens voor verwarring zorgen. Een paumelle is geen scharnier, al lijkt het misschien enigszins op elkaar. Paumelles bestaan uit twee verschillende delen, namelijk een pen en een gat waar deze pen in kan vallen. Een paumelle is daardoor bijvoorbeeld makkelijker te monteren dan een scharnier, omdat u de pen pas later in het gat kunt laten vallen en de beide onderdelen dus los te monteren zijn. Bent u op zoek naar reguliere deurscharnieren, dan vindt u die overigens ook in ons aanbod.


Meer informatie? Neem contact op

Wilt u meer informatie over messing paumelles of een van onze andere producten? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice. U kunt ons bellen en mailen, maar u kunt ook gebruikmaken van de live chat op onze website. Wanneer u vragen heeft over de montage van een product, dan kunt u deze ook stellen aan onze specialisten. Weijntjes helpt u graag!