Deurbeslag Paumelles Zwart

Zwarte paumelles


€ 11,11 /STUK
€ 11,11 /STUK
€ 11,62 /STUK
€ 11,62 /STUK

Paumelle zwart kopen van Weijntjes

Een paumelle in het zwart kopen van Weijntjes is de manier om te zorgen voor extra uitstraling. Het leuke is namelijk dat dit iedereen zal opvallen. Niet iedereen kan het wellicht direct benoemen, maar mensen zien wel dat iets aan uw deuren “anders” is. De paumelles die wij u leveren, zijn net als onze overige producten van de hoogste kwaliteit. Een paumelle kopen van Weijntjes garandeert u een lange levensduur. Met de juiste zorg gaat een deur een leven lang mee, maar als er problemen optreden, dan heeft dit vaak te maken met het mechanisme van de deur. Sterke, kwalitatieve paumelles zorgen ervoor dat de deur probleemloos open en dicht blijft gaan. Keer op keer. En bij ons zijn de paumelles nog mooi ook.


Zwarte paumelles in verschillende soorten 

Wij verkopen zwarte paumelles in verschillende soorten. Wat voor deur u ook heeft en wat voor paumelle u ook nodig hebt: u vindt deze bijna altijd bij ons. Onze winkel kenmerkt zich door een zeer groot assortiment. Kunt u desondanks niet vinden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op. In veel gevallen kunnen wij u namelijk alsnog de producten leveren die u zoekt, dankzij onze uitstekende connecties.

Er is wel eens wat verwarring over de term paumelle. Een paumelle is niet hetzelfde als een scharnier, ook al lijken deze wel op elkaar. Niet alleen voor zwarte paumelle scharnieren kunt u bij ons terecht. Naast een paumelle in zwart, vindt u bij ons ook deurscharnieren in diverse maten en kleuren. 


Koop nu in onze shop

Heeft u de zwarte paumelles gevonden die u zocht? Koop deze dan nu in onze shop. Wij zorgen ervoor dat u uw bestelling snel in huis hebt. Wij leveren uit eigen voorraad. Vanzelfsprekend bent u ook van harte welkom in onze winkel in Amsterdam.