Raamboompjes Chroom

Chroom raamboompjes


€ 166,81 /STUK
€ 166,81 /STUK
€ 79,86 /STUK
€ 79,86 /STUK
€ 59,51 /STUK
€ 59,51 /STUK
€ 111,50 /STUK
€ 112,58 /STUK
€ 18,68 /STUK
€ 12,69 /STUK
€ 26,98 /STUK


Ruime selectie aan raamboompjes chroom

Raamboompjes van chroom bestaan in verscheidene soorten en maten. Houdt u tijdens het selecteren van raamboompje chroom rekening met de oppervlakte van het raam en de draairichting. De draairichting kan links of rechts zijn. Dit wordt aangegeven met de DIN-standaardisatie. Dit kunt u dus volledig naar eigen smaak inrichten. Als u meer wilt weten over de producten die wij verkopen dan kunt u bij elk product de gedetailleerde specificaties vinden.


Op zoek naar chromen raamboompjes?

Onze raamboompjes van chroom zijn in diverse uitvoeringen te verkrijgen en deze producten worden gemaakt van kwalitatieve materialen, waardoor u er lang plezier van zult hebben. De raamboompjes zijn stevig en werken soepel. Daar komt bij dat deze snel en eenvoudig te monteren zijn. Binnen enkele handelingen heeft u deze op uw raam gemonteerd. 


Advies nodig? Neem contact op

Heeft u een vraag over een van onze producten? Of wilt u advies bij het selecteren van raamboompjes chroom? U kunt altijd contact met ons opnemen. Voor directe vragen kunt u ook contact opnemen met onze klantenservice. Deze is te bereiken op 020-3113646 of per mail via info@weijntjes.nl. Wij heten u graag welkom in een van onze vestigingen. 

De raamboompjes uit ons aanbod zijn uit voorraad leverbaar. Heeft u op korte termijn raamboompjes van chroom nodig, dan helpt Weijntjes u graag op weg.