Raamboompjes Dudok

Dudok raamboompjes


€ 58,02 /STUK
€ 58,02 /STUK
€ 13,52 /STUK
€ 47,70 /STUK
€ 47,70 /STUK
€ 14,27 /STUK
€ 14,27 /STUK
€ 75,29 /STUK
€ 75,29 /STUK
€ 59,51 /STUK
€ 59,51 /STUK
€ 56,00 /STUK
€ 56,00 /STUK
€ 15,94 /STUK
€ 12,83 /STUK


Raamboompjes Dudok in uw stijl

Vandaag de dag worden raamboompjes voornamelijk gebruikt vanwege praktische redenen. Als handvat voor uw raam of om het raam eenvoudig te kunnen vergrendelen. Raamboompjes van Dudok kunnen ook worden aangeschaft om het visuele gedeelte van uw interieur af te maken. Raamboompjes worden in diverse stijlen en met verschillende materialen ontworpen. U kunt kiezen voor een stijl die past bij de inrichting of u kunt juist kiezen voor een afwijkende stijl om zo een interessante uitstraling te krijgen.


Dudok raamboompjes van Weijntjes

Onze raamboompjes dudok stralen een klassieke sfeer uit en bestaat voornamelijk uit messing, chroom of nikkel. De producten worden gemaakt van kwalitatieve materialen en zijn duurzaam, waardoor u er nog lang plezier van zult hebben. Ook zijn onze raamboompjes stevig en bewegen deze soepel. Daar komt bij dat deze snel en eenvoudig te monteren zijn. Binnen enkele handelingen heeft u deze op uw raam gemonteerd. De instructies voor de montage worden standaard meegeleverd. 


Advies nodig? Neem contact op

De raamboompjes uit ons aanbod zijn uit voorraad leverbaar. Heeft u op korte termijn raamboompjes van Dudok nodig, dan helpt Weijntjes u graag op weg. Uw bestelling wordt accuraat en spoedig verwerkt en wordt binnen enkele werkdagen bij u geleverd. Als u liever de bestelling zelf op komt halen kan dat ook. Deze kunt u ophalen bij een van onze 5 afhaalpunten.

Heeft u een dringende vraag en stelt u die liever telefonisch? Dat kan vanzelfsprekend ook. Bel dan onze klantenservice op het volgende nummer: 020-3113646.