Raamboompjes Landelijk-rustiek

Landelijke-rustieke raamboompjes



€ 63,17 /STUK
€ 59,63 /STUK
€ 31,80 /STUK
€ 31,80 /STUK
€ 35,99 /STUK
€ 7,99 /STUK
€ 9,26 /STUK


Landelijke-rustiek raamboompjes kopen

Een landelijke-rustiek raamboompje is een kleine greep waarmee u ramen eenvoudig kunt openen en sluiten van zowel de binnenkant als de buitenkant. De keuze hiervoor is eenvoudig te maken. U hoeft alleen te kijken naar welk model u wilt hebben, wat de afmetingen moeten zijn en welke kleur u wilt hebben. 


Raamboompjes landelijke-rustiek uit onze selectie

Onze landelijke-rustieke raamboompjes worden gemaakt zoals deze vroeger ook vervaardigd werden, zo houdt u dezelfde uitstraling als de originele raamboompjes. Daar komt bij dat deze eenvoudig en snel te monteren zijn. Landelijke-rustieke raamboompjes zijn bestand tegen vuil en beschadigen niet snel. Als u meer wilt weten over de producten die wij verkopen dan kunt u bij elk product de gedetailleerde productspecificaties vinden. 

Bestellingen worden accuraat en spoedig verwerkt en worden binnen enkele dagen bij u bezorgd. Als u liever de bestelling zelf op komt halen kan dat ook. Deze kunt u ophalen bij een van onze 5 afhaalpunten. De adresgegevens en openingstijden vindt u op de website.


Advies nodig? Neem contact op met Weijntjes

Lukt het monteren niet of wilt u graag advies hoe u dit het beste kunt doen? Twijfel niet langer en neem contact met ons op. Kom gerust eens langs bij een van onze winkels. U vindt ons bijvoorbeeld in Amstelveen, Amsterdam, Bussum en Den Bosch. Onze professionele medewerkers staan u graag ter woord. Heeft u een dringende vraag en stelt u die liever telefonisch? Onze klantenservice is te bereiken via 020-3113646.

De landelijke-rustieke raamboompjes uit ons aanbod zijn direct uit voorraad leverbaar. Heeft u binnenkort nieuwe raamboompjes nodig, dan helpt Weijntjes u graag op weg.