Raambeslag Raamhengen

Raamhengen


€ 44,53 /STUK
€ 47,87 /STUK
€ 52,05 /STUK
€ 59,87 /STUK
€ 45,52 /STUK
€ 39,71 /STUK
€ 44,90 /STUK
€ 51,99 /STUK
€ 31,70 /STUK
€ 35,04 /STUK
€ 39,23 /STUK
€ 45,79 /STUK
€ 32,69 /STUK
€ 35,04 /STUK
€ 39,23 /STUK
€ 45,79 /STUK


Wat is het verschil tussen raamhengen en gehengen?

Een geheng is een verzamelnaam en is in vele andere soorten verkrijgbaar. Een raamgeheng is het smeedwerk waarmee uw raam scharniert. Een raamgeheng dient in een hoek te worden gemaakt om het glas niet te beschadigen, maar tegelijkertijd voor voldoende draagkracht te zorgen. Onze ijzeren gesmede raamhengen hebben nog die uitstraling van vroeger. Zwaar, robuust: u ziet en voelt de kwaliteit. U kiest voor deze raamhengen wanneer u uitstraling belangrijk vindt. Op een groot, oud raam bijvoorbeeld, staan deze raamhengen eenvoudigweg een stuk beter dan moderne gehengen, die afbreuk doen aan de uitstraling.


Raamhengen van Weijntjes

Vanzelfsprekend bieden de raamhengen van Weijntjes u alles waar u om vraagt: kwaliteit, duurzaamheid en uitstraling. Waarom is dit vanzelfsprekend? Al bijna anderhalve eeuw profileren wij ons als onbetwiste specialist op het gebied van hang- en sluitwerk. Daarbij zijn wij met onze tijd meegegaan, maar hebben wij de klassiekers nooit uit het oog verloren. Klassieke raamhengen vindt u lang niet meer op alle plekken: bij ons nog wel!


Raamhengen kopen

Bij Weijntjes raamhengen kopen betekent dan ook dat u altijd de exemplaren zult vinden die u nodig hebt, die u mooi vindt en die passen bij uw raam en woning. Wij hebben ze in maten van 200 mm tot 400 mm voor links en rechts scharnierende ramen. Uiteraard verkopen wij onze raamhengensets compleet, dus inclusief inslagduim. Alle exemplaren zijn van gesmeed ijzer: zoals het hoort, als u het ons vraagt. U kunt de raamhengen van uw keuze eenvoudig bestellen en snel geleverd krijgen via onze webshop.


Advies nodig? Neem contact op met Weijntjes

Wellicht heeft u advies nodig. Wij komen het steeds vaker tegen dat mensen hun gehengen willen aanpassen en hun ramen willen voorzien van klassieker raamhengen. Dat is heel goed mogelijk. Weet u niet hoe dit moet? Wij wel. Daarom staan wij altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u van advies te voorzien. U bent van harte welkom in onze winkels in Amstelveen, Amsterdam, Bussum, Den Haag en Den Bosch. Onze specialisten vertellen u daar graag over de mogelijkheden. U kunt uw vraag ook telefonisch of via de mail stellen. Onze klantenservice staat voor u klaar en denkt met u mee.