Raambeslag Raamsloten

Raamsloten


€ 19,77 /STUK
€ 38,55 /STUK
€ 27,70 /STUK


Raamsloten kopen

Goede raamsloten kopen, is altijd aan te raden. Ook wanneer uw sloten nog geen defecten of problemen vertonen, is het altijd goed om de veiligheid onder de loep te nemen. Investeren in goede raamsloten kan u een hoop problemen en schade in de toekomst voorkomen.

Bij ons kunt u vrijwel alle mogelijke raamsloten kopen. Vaak betreft het een opleg raamslot of een sluitkom. Wij verkopen beide soorten raamsloten. Alle sloten bestaan uit hoogwaardige materialen, bijvoorbeeld gegalvaniseerd ijzer. De opleg raamsloten kennen een zeer eenvoudig te bedienen, maar sterke drukcilinder.

Sommige ramen zijn beveiligd met een enkel opleg raamslot of een enkele sluitkom, andere ramen hebben meerdere losse opleg sloten of sluitkommen. Er zijn echter ook ramen die voorzien zijn van een meerpuntssluiting. Met zo’n meerpuntssluiting bedient u vanaf een enkele plek meerdere sloten, net zoals u vaak in uw deur met een enkele sleutel een slot aan de bovenkant, in het midden en aan de onderkant dichtdraait.

Welke raamsloten u ook wilt kopen: u kunt dit bij ons online doen. Bestel het slot of de sloten van uw keuze en wij zorgen ervoor dat uw bestelling snel bij u binnen is. Wilt u uw bestelling liever laten bezorgen in een van onze winkels in Amstelveen, Amsterdam, Bussum of Den Bosch? Dat is mogelijk en altijd gratis. Ook kunt u zonder bezorgkosten uw bestelling laten bezorgen bij een van de afhaalpunten van onze partners, Gunters en Meuser, in Almere, Amsterdam, Halfweg, Mijdrecht of Purmerend.


Advies nodig? Neem contact op met onze klantenservice

Heeft u advies nodig over raamsloten of een van onze andere producten? Twijfel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Veel mensen hebben vragen over de veiligheid van hun raamsloten en willen weten wat de mogelijkheden zijn. Weijntjes is expert op dat gebied. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld adviseren bij het vervangen en upgraden van uw huidige raamsloten, of misschien wilt u wel overstappen op een meerpuntssluiting. Wij zorgen altijd voor de juiste oplossing. Stel uw vraag via de mail of via de telefoon of loop binnen in een van onze winkels, waar ons ervaren en kundige personeel ook altijd voor u klaarstaat.