Raambeslag Raamsluitingen

Raamsluitingen


€ 7,65 /STUK
€ 30,83 /STUK

Raamknip Rvs 2001/17

Art. nr. 208328
€ 31,38 /STUK
€ 28,75 /STUK
€ 70,13 /STUK
€ 62,76 /STUK
€ 58,53 /STUK
€ 7,21 /STUK
€ 21,49 /STUK
€ 5,78 /STUK
€ 22,40 /STUK
€ 19,93 /STUK
€ 4,37 /STUK
€ 57,61 /STUK
€ 11,13 /STUK


Raamsluitingen kopen

Raamsluitingen kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Als ervaren en bewezen specialist op het gebied van hang- en sluitwerk, kunt u voor alle mogelijke soorten raamsluitingen bij ons terecht. Wat voor soort raamsluitingen er allemaal zijn? Waarschijnlijk veel meer dan waar u weet van hebt, maar dat geeft uiteraard niet: zolang u de door u benodigde sluiting maar kunt vinden. Ons assortiment bestaat uit raamknippen, sluithaken, overslagsluitingen, raamschaatshaakjes, sluitschroeven en meer. Ook losse onderdelen van een sluitsysteem, zoals een sluitplaatje kunt u gewoon bij ons bestellen.

Wij bieden raamsluitingen in ijzer (al dan niet gegalvaniseerd), messing, nikkelen staal. De grote keuze uit verschillende soorten en materialen, betekent ook een keuze uit verschillende stijlen en afwerkingen. Zo kunt u dus niet alleen een type raamsluiting vinden dat bij uw raam past, maar ook een kleur en een stijl die u mooi vindt.

Wanneer er een defect is aan een van uw raamsluitingen, wilt u dit vanuit het oogpunt van comfort en veiligheid natuurlijk snel hebben opgelost. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling snel wordt verzonden, wanneer u bestelt in onze webshop. U kunt uw raamsluitingen thuis laten bezorgen, maar ook in een van onze winkels in Amstelveen, Amsterdam, Bussum of Den Bosch ophalen. Daarnaast hebben wij partners in Almere, Amsterdam, Halfweg, Mijdrecht en Purmerend waar u uw bestelling ook kunt laten bezorgen.


Advies nodig bij uw keuze?

Weet u niet wel soort raamsluiting u moet kiezen? Dat is geen enkel probleem. Wij staan voor u klaar met informatie en advies en helpen u graag door uw vragen te beantwoorden. Dit geldt uiteraard voor onze winkels, maar ook voor onze klantenservice via de mail of telefoon. Als specialisten met bijna anderhalve eeuw aan ervaring, kunnen wij u met elk verzoek of elk probleem helpen. Het is vaak mogelijk om uw huidige raamsluitingen te vervangen door soortgelijke exemplaren, maar wellicht zijn er voor u wel betere opties. Schroom niet om te vragen: daar zijn wij voor.