Raambeslag Raamuitzetters Chroom

Chroom raamuitzetters


€ 99,52 /STUK
€ 91,09 /STUK
€ 143,32 /STUK
€ 117,78 /STUK
€ 69,58 /STUK
€ 15,11 /STUK


Divers assortiment aan raamuitzetters van chroom 

Er is een divers assortiment aan raamuitzetters beschikbaar. Hierdoor kunt u deze ook eventueel verticaal monteren. U kunt de inrichting van uw huis volledig volgens uw eigen smaak inrichten. U kunt kiezen voor een raamuitzetter van chroom die past bij de rest van het interieur of u kunt juist kiezen voor een beetje variatie. Als u meer wilt weten over de chromen raamuitzetters die wij verkopen dan kunt u bij elk product gedetailleerde specificaties vinden.


Chromen raamuitzetters kopen, doet u bij Weijntjes

Weijntjes heeft een complete collectie aan raamuitzetters van chroom voor u. Deze worden geleverd in diverse modellen en maten. En hiermee heeft u gelijk een stevige en welgevormde oplossing. Onze chromen raamuitzetters worden ontworpen met duurzame materialen. Heeft u op korte termijn een raamuitzetters nodig, dan helpt Weijntjes u graag. 


Advies nodig? Neem contact op

Heeft u advies nodig bij het kiezen van chromen raamuitzetters? Of heeft u assistentie nodig bij de montage hiervan? Kom gerust eens langs bij een van onze winkels. U vindt ons in Amstelveen, Amsterdam, Bussum en Den Bosch. Onze professionele medewerkers staan u graag ter woord. Heeft u een dringende vraag en stelt u die liever telefonisch? Onze klantenservice is te bereiken via 020-3113646.

De raamuitzetters uit ons aanbod zijn direct uit voorraad leverbaar. Heeft u op korte termijn raamuitzetters van chroom nodig? Bij Weijntjes is er voor iedere smaak wel iets te vinden.