Deurbeslag Scharnieren

Scharnieren


€ 90,27 /STUK
€ 111,03 /STUK
€ 125,42 /STUK
€ 135,87 /STUK
€ 92,95 /PAAR
€ 37,73 /STUK
€ 26,40 /STUK
€ 33,44 /STUK
€ 45,44 /STUK
€ 46,10 /STUK
€ 122,57 /STUK
€ 144,75 /STUK
€ 208,92 /STUK
€ 18,23 /STUK
€ 18,90 /STUK
€ 47,89 /STUK


Scharnier kopen?

Wilt u een scharnier kopen? Dat kan bij Weijntjes eenvoudig online. Een scharnier is een heel functioneel product. Het bestaat uit twee bladen, die beiden zo gevormd zijn dat ze in elkaar passen. Dat gaat door middel van knopen. Meestal heeft het ene blad drie en het andere blad twee knopen. Met een stift of pen worden de scharnierbladen in elkaars verlengde gebracht. Zo vormen zij het draaipunt. Misschien denkt u dat het uiterlijk van een deur scharnier er niet zo toe doet, maar toch is dit belangrijk om mee te nemen in uw keuze. Een scharnier is misschien wel het mooiste als deze opgaat in uw interieur en dat kan alleen wanneer u de juiste kleur en stijl kiest.


Scharnieren voor uw deur van Weijntjes

Bij Weijntjes vindt u een uitgebreid aanbod aan scharnieren voor deuren. Denk daarbij aan kogellagerscharnieren, bochtscharnieren, bommerscharnieren of vlinderscharnieren. Deze scharnieren kunnen gemaakt zijn van ijzer, rvs, nikkel, messing, chroom of andere materialen. Er zijn modellen met rechte hoeken of met afgeronde hoeken. Kiest u voor een klassieke, een landelijk-rustieke of een moderne stijl? Dankzij deze stijlen zijn alle modellen heel divers. De kogellagerscharnieren zijn bijvoorbeeld heel mooi uitgevoerd met een verfraaiing aan de bovenzijde, zodat het echt een aanwinst voor uw interieur is.

Advies nodig? Neem contact op

Weet u niet precies welke maat (deur)scharnieren u nodig heeft? Of twijfelt u nog over de stijl van uw scharnieren voor de deur? Als u vragen heeft, dan kunt u die altijd stellen aan onze klantenservice. Deze staan u graag te woord via de chat op onze website of telefonisch via 020-3113646. Verder bent u natuurlijk van harte welkom in een van onze winkels. U vindt ons onder andere in Amsterdam, Bussum, Amstelveen en Den Bosch. Voor al uw vragen over hang- en sluitwerk kunt u bij ons terecht. Onze specialisten kunnen u niet alleen adviseren over de beste keuze voor uw woning, maar kunnen u ook meer vertellen over de montage van de producten. Wanneer u de hulp van een vakspecialist nodig heeft op het gebied van hang- en sluitwerk, dan is Weijntjes uw partner.