Deurbeslag Scharnieren

Scharnieren


€ 1,37 /STUK
€ 33,44 /STUK
€ 44,33 /STUK
€ 46,10 /STUK
€ 26,40 /STUK
€ 72,76 /STUK
€ 69,27 /STUK
€ 125,42 /STUK
€ 37,73 /STUK
€ 23,60 /STUK
€ 105,21 /STUK
€ 72,76 /STUK
€ 111,03 /STUK
€ 135,87 /STUK
€ 122,57 /STUK
€ 144,75 /STUK
€ 68,38 /STUK


Scharnieren kopen

Scharnieren (of hengsels) zijn metalen onderdelen waar deuren, ramen of luiken aan draaien. De Scharnieren bestaan uit twee bladen, die middels een knoop aan elkaar verbonden worden door een scharnierpen. Hierdoor wordt een draaipunt gevormd. Er bestaan veel type scharnieren. Denk hierbij aan vierkant scharnieren, smal scharnieren en kogelscharnieren. Ronde hoeken of rechte hoeken. U kunt ook kiezen voor een paumelle. Dit is een toepassing waarbij gebruik wordt gemaakt van twee losse onderdelen en niet van een scharnierpen. Het gatdeel en het stiftdeel passen perfect in elkaar en vormen zo één geheel.      

Als u scharnieren gaat kopen is het van belang om rekening te houden met de toepassing. Er zit immers een groot verschil tussen scharnieren voor meubelstukken en scharnieren voor buitendeuren. Voor deze laatste toepassing is het verstandig om te kiezen voor veiligheidsscharnieren. Deze scharnieren zijn te herkennen door het SKG keurmerk. De letters SKG staan voor Stichting Kwaliteit Gevelbouw. De sterren op het hang- en sluitwerk geven een indicatie over de mate van inbraakwerendheid.


Scharnieren uit voorraad leverbaar

Weijntjes heeft zeer veel keuzemogelijkheden in scharnieren. We hebben alle mogelijke scharnieren die u zich maar kunt bedenken. Als u in onze webshop zoekt, kunt u uw keuze verfijnen door gebruik te maken van de diverse filters. Met betrekking tot de materialen waarvan de scharnieren zijn gemaakt, heeft u keuzemogelijkheid uit onder andere chroom, messing, rvs en zwart. Daarnaast kunt u kiezen tussen scharnieren met rechte- en ronde hoeken, met- en zonder lager en kunt u uiteraard de gewenste maatvoering selecteren. Houdt u van een specifieke klassieke stijl? kijk dan eens naar de klassieke scharnieren in ons assortiment. Er zijn veel mogelijkheden en als u hier vragen over heeft kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Advies nodig? Neem contact op

Uiteraard kunnen onze medewerkers u alles vertellen over onze ruime keuzemogelijkheden in scharnieren én de opties laten zien als u één van onze winkels bezoekt. Iedere scharnier van Weijntjes is immers uit voorraad leverbaar. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht met al uw vragen over scharnieren en het gebruik hiervan. We hebben vestigingen in Amsterdam, Amstelveen, Bussum en Den Bosch. Op de eerste etage van onze monumentale Amsterdamse vestiging aan de Singel hebben we een leuke tentoonstelling ingericht over de ruim 130 jaar historie van Weijntjes. U zult begrijpen dat we hierover veel kunnen laten zien en kunnen vertellen.