Scharnieren Klassiek

Klassieke scharnieren


€ 29,71 /STUK
€ 29,71 /STUK
€ 21,27 /STUK
€ 21,08 /STUK
€ 23,85 /STUK
€ 23,85 /STUK
€ 80,90 /STUK
€ 80,90 /STUK
€ 78,11 /STUK
€ 78,11 /STUK
€ 47,81 /BLISTER


Klassieke scharnieren van Weijntjes

Scharnieren zijn eenvoudig te monteren en te gebruiken. Zonder scharnieren zou uw kastdeur of binnen- of buitendeur meteen vallen als u deze zou openen. Scharnieren zijn dus een essentieel onderdeel van een deur. Met een beetje smeerolie zijn piepende deurtjes ook gelijk verleden tijd. Het oog wil echter ook wat, en dat weten we bij Weijntjes. Houdt u van een klassieke stijl? Kijk dan eens naar de klassieke scharnieren in ons aanbod. Onze klassieke scharnieren zijn snel en eenvoudig vast te schroeven. Houd bij aanschaf van de scharnieren ook rekening met het gewicht dat ondersteund moet worden. De standaard scharnier kan tussen de 25 en de 30 kg ondersteunen, bij sommige modellen ligt dit wat hoger.


Klassieke scharnieren bij Weijntjes bestellen

U kunt een bestelling plaatsen via de webwinkel of door langs te komen in een van onze winkels. Alle bestellingen worden snel en accuraat verwerkt in ons systeem. U ontvangt een bevestiging zodra de bestelling geslaagd en verwerkt is. Deze kunt u vervolgens binnen enkele werkdagen op uw adres verwachten. Laat u het liever ergens anders bezorgen, dan is daar ook de mogelijkheid voor.


Advies nodig, wij helpen u graag verder bij Weijntjes?

Wilt u advies bij het selecteren van klassieke scharnieren? Of heeft u een vraag over een van de artikelen uit ons assortiment? U kunt altijd contact met ons opnemen. Voor directe vragen kunt u ook onze klantenservice bellen of een mail sturen naar info@weijntjes.nl. U kunt ook langskomen in een van onze vestigingen. U vindt ons onder andere in Den Bosch, Amstelveen en Amsterdam. Lukt het monteren niet of wilt u graag advies hoe u dit het beste kunt doen? Aarzel niet langer en neem contact met ons op. Onze bekwame medewerkers staan graag voor u klaar!

De scharnieren uit ons aanbod zijn uit voorraad leverbaar. Heeft u op korte termijn klassieke scharnieren nodig, dan helpt Weijntjes u graag op weg.