Deurbeslag Scharnieren Messing

Messing scharnieren


€ 37,73 /STUK
€ 122,57 /STUK
€ 144,75 /STUK
€ 208,92 /STUK
€ 47,89 /STUK

Scharnieren messing kopen? 

Wilt u scharnieren van messing kopen? Dan bent u bij Weijntjes aan het juiste adres. U vindt in ons aanbod vele scharnieren en een groot gedeelte daarvan is van messing gemaakt. Geen wonder, want dit materiaal is hard en duurzaam. Dat betekent dat u heel lang plezier kunt hebben van deze scharnieren. Messing is een legering van koper en zink. Daardoor is het eindproduct goudkleurig en dat is een mooie tint voor het interieur. Messing heeft bacterie-werende eigenschappen en roest niet.


De verschillende Weijntjes messing scharnieren

Weijntjes heeft veel verschillende messing scharnieren in het aanbod. Door de goudkleur valt dit scharnier werkelijk met elk interieur te combineren. Of u nu een klassiek of modern interieur heeft, messing is altijd een goede keuze. Een scharnier van messing is bijvoorbeeld beschikbaar met rechte of met afgeronde hoeken. Bovendien heeft u de keuze uit diverse types. Hierbij kunt u denken aan een onzichtbaar scharnier, maar ook aan een bommerscharnier. Ook het bekende kogellagerscharnier behoort tot de mogelijkheden. Dit type wordt het meest gekozen. Verder kunt u kiezen uit allerlei maten. U vindt dus zeker een geschikt scharnier voor de deur of het raam in uw woning. 


Voor meer informatie, neem contact op

Wilt u meer informatie over de diverse types scharnieren? Wilt u meer weten over de montage ervan? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Ons team staat graag voor u klaar! U kunt ons telefonisch of per mail bereiken. Daarnaast hebben wij een handige chatbox op onze website, waar u live kunt chatten met een van onze medewerkers. Natuurlijk bent u eveneens welkom in een van onze vestigingen. Kom bijvoorbeeld eens langs in Amsterdam, Amstelveen, Bussum of Den Bosch.