Deurbeslag Scharnieren Rvs

Rvs scharnieren


€ 90,27 /STUK
€ 111,03 /STUK
€ 125,42 /STUK
€ 135,87 /STUK

RVS scharnier kopen? 

Wilt u een RVS scharnier kopen, dan kan dat vandaag de dag gewoon online. Weijntjes startte al in 1884 en de online business is dan ook nog niet zo oud als ons bedrijf, maar wat we wel meegenomen hebben, dat zijn onze tevreden klanten. Weijntjes is een betrouwbare partij als het gaat om hang- en sluitwerk. U kunt vertrouwen op onze producten. Wanneer u een RVS scharnier online gaat kopen, dan kunt u dat dan ook met een gerust hart bij Weijntjes doen. Ons aanbod is bijzonder uitgebreid en ook RVS scharnieren kunt u bij ons in diverse soorten en maten vinden. RVS is een van de meest gekozen materialen als het om deurbeslag gaat en dat is natuurlijk niet voor niets. Dit materiaal is duurzaam en roest niet.


Ruim assortiment aan scharnieren van RVS

Bij Weijntjes vindt u een uitgebreid assortiment aan RVS scharnieren. Zoekt u een scharnier RVS voor uw woning, dan kunt u kiezen voor een bommerscharnier of een lagerscharnier. Een bommerscharnier is voorzien van een veer. Daardoor gaat de deur altijd uit zichzelf weer dicht. U kunt het vergelijken met het principe van een dranger. Bij een lagerscharnier worden de verschillende onderdelen met elkaar verbonden met behulp van een losse pen en stalen kogellagers. De modellen zijn afgewerkt met rechte hoeken en beschikbaar in diverse afmetingen. Daardoor vindt u altijd een geschikt scharnier van RVS voor uw raam of deur. 


Hulp nodig? Neem contact op

Heeft u hulp nodig bij uw keuze of wilt u meer informatie over een bepaald product? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan graag voor u klaar. U kunt onze klantenservice telefonisch of per mail bereiken, maar u kunt ook gebruikmaken van onze live chat op de website. Uiteraard bent u ook altijd welkom in een van onze filialen. U vindt ons onder meer in Bussum, Amsterdam, Den Bosch en Amstelveen.