Scharnieren Zwart

Zwarte scharnieren
Scharnieren zwart kopen bij Weijntjes

Iedere woning is uniek en iedereen heeft een geheel eigen stijl en dat zien we vooral terug in de woning. Dat is de reden waarom zelfs zoiets functioneels als een scharnier in veel stijlen te verkrijgen is. U kunt zeker scharnieren vinden die passen bij uw deur. 

Onze zwarte scharnieren worden ontwikkeld met materialen van uitstekende kwaliteit en zijn verkrijgbaar in diverse maten en vormen. Als u van een klassieke stijl houdt, kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de Kogellagerscharnier Zwart Weijntjes Vlakknop. Alle scharnieren zijn eenvoudig te monteren en vergen, naast een druppeltje olie eens in de zoveel tijd, niet veel onderhoud.


Zwarte scharnieren van Weijntjes

Het primaire doel van een scharnier is het verbinden van uw deur aan de muur of het meubel. Houdt hierbij dus rekening met de maatvoering en de bestemming van de scharnieren. Naast de praktische kant kunt u deze ook gebruiken om het interieur van uw woonruimte af te maken. Onze zwarte scharnieren kunnen tegen een stootje en zijn duurzaam in gebruik. Deze hoeft u dus niet zo snel meer te vervangen. U kunt kiezen voor zwarte scharnieren, omdat ze niet afsteken tegen uw meubel, maar het kan ook wel eens voor een bijzonder contrast zorgen, bijvoorbeeld op witte meubels of deuren.


Advies nodig? Neem contact op met onze klantenservice.

Heeft u advies nodig bij het kiezen van zwarte scharnieren? Of heeft u assistentie nodig bij het monteren? Kom gerust eens langs bij een van onze locaties. Onze professionele medewerkers geven u graag advies. Heeft u een dringende vraag en stelt u die liever telefonisch? Onze klantenservice is te bereiken via 020-3113646 of per mail via info@weijntjes.nl.