Deurbeslag Scharnieren Zwart

Zwarte scharnierenScharnieren zwart kopen?

Wilt u een scharnier in zwart kopen, dan bent u bij Weijntjes aan het juiste adres. Dankzij onze jarenlange ervaring, weten wij precies welke producten van hoge kwaliteit zijn. In ons aanbod vindt u duurzame scharnieren waar u jaren plezier van kunt hebben. Een scharnier in zwart wordt zowel met een klassiek als met een modern interieur gecombineerd. Zwarte scharnieren geven cachet aan uw woning. Bij Weijntjes kunt u zwarte scharnieren kopen in diverse stijlen. Hierbij kunt u denken aan klassiek en modern, maar ook aan landelijk-rustiek. Deze verschillende modellen maken het mogelijk om uw interieur zelfs tot in detail aan te passen aan de stijl van uw keuze. 


Ruime collectie Weijntjes zwarte scharnieren

De collectie met zwarte scharnieren van Weijntjes is zeer uitgebreid. Er zijn diverse modellen beschikbaar. Het type is in principe altijd een kogellagerscharnier. Hierbij worden de twee verschillende onderdelen met elkaar verbonden via stalen kogellagers en een losse pen. Dit is bijvoorbeeld perfect voor een raam, maar kan ook voor deuren gebruikt worden. De montage van dit soort scharnieren is eenvoudig. U kunt kiezen voor scharnieren in zwart met rechte of met ronde hoeken. 


Advies nodig? Neem contact op

Weet u niet exact welke scharnieren u nodig heeft? Wilt u meer informatie over de stijlen waarin zwarte scharnieren beschikbaar zijn? Of heeft u een vraag over een van onze andere producten? Dan kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze klantenservice staat graag voor u klaar. U kunt ons telefonisch of per mail bereiken, maar ook via de chat op onze website. Bovendien is het mogelijk om een bezoekje te brengen aan een van onze filialen. U vindt ons onder andere in Amsterdam, Bussum en Den Bosch.