Deurbeslag Schuifdeurbeslag Schuifdeurrail

Schuifdeurrail


€ 12,75 /STUK
€ 39,88 /STUK
€ 45,19 /STUK
€ 267,19 /SET
€ 337,46 /SET
€ 98,31 /STUK


Schuifdeur rails kopen?

Heeft u ervoor gekozen om schuifdeuren aan te brengen in uw woning en bent u op zoek naar schuifdeurrails? Bij Weijntjes vindt u altijd de rails die u zoekt. Onze producten zijn altijd van hoge kwaliteit, waardoor u kunt vertrouwen op het functioneren. Het aanbod is bovendien zeer uitgebreid en daardoor vindt u bijvoorbeeld rails van diverse groottes in het assortiment. Zo kunt u exact die rails vinden, die geschikt zijn voor de schuifdeuren in uw woning.


Verschillende soorten rails voor schuifdeur

Bij het uitkiezen van rails voor uw schuifdeur, kijkt u allereerst naar het materiaal. In het aanbod van Weijntjes ziet u materialen als aluminium, gegalvaniseerd ijzer en messing. Deze materialen zijn sterk en ervoor bedoeld om lang mee te gaan. Dat betekent dat uw schuifdeursysteem vele jaren betrouwbaar kan zijn. De schuifdeurrails maken hier een belangrijk onderdeel van uit. Bovendien is het schuifdeurbeslag in ons assortiment verkrijgbaar in diverse stijlen. Zo kunt u ook voor schuifdeurrails kiezen die passen bij uw interieur. Denk bijvoorbeeld aan een moderne of juist rustieke stijl. Er zijn diverse mogelijkheden. Let bij de aanschaf zeker op de maten van de schuifdeurrails. Voor advies hierover kunt u ook altijd contact opnemen met onze klantenservice.


Advies nodig? Neem contact op

Onze klantenservice staat graag voor u klaar wanneer u advies nodig heeft. Wellicht heeft u vragen over schuifdeurrails, maar ook met andere vragen over hang- en sluitwerk kunt u altijd bij ons terecht. Via de website kunt u bijvoorbeeld rechtstreeks met ons chatten, maar u kunt ook telefonisch contact met ons opnemen via 020-3113646. Verder is het mogelijk om een van onze winkels te bezoeken. U vindt deze onder andere in Den Bosch, in Bussum en in Amsterdam.