Meubelbeslag Sleutelplaatjes

Sleutelplaatjes


€ 3,73 /STUK
€ 3,73 /STUK
€ 7,82 /STUK
€ 7,33 /STUK
€ 7,85 /STUK
€ 5,67 /STUK
€ 6,84 /STUK
€ 7,83 /STUK
€ 7,83 /STUK
€ 8,07 /STUK
€ 8,07 /STUK
€ 6,18 /STUK
€ 7,38 /STUK
€ 8,16 /STUK
€ 4,83 /STUK
€ 5,67 /STUK
€ 6,86 /STUK
€ 9,05 /STUK
€ 3,71 /STUK
€ 2,47 /STUK
€ 2,47 /STUK
€ 2,25 /STUK


Sleutelplaatjes kopen?

Sleutelplaatjes zijn er in heel wat verschillende maten te verkrijgen. Er zijn  geen specifieke zaken waarmee u rekening hoeft te houden tijdens de aanschaf. Wij verkopen sleutelplaatjes in een breed assortiment van materialen. Van aluminium tot roodbrons net als messing antiek en messing gelakt. Voor elke stijl is er dus een ruime keuzemogelijkheid. 

Het monteren van een sleutelplaatje is ook vrij eenvoudig. U hoeft hiervoor alleen maar het plaatje vast te schroeven aan het betreffende slot. Twijfelt u of het sleutelplaatje wel bij uw interieur past? Onze specialisten geven u hier graag meer advies over.


Sleutelplaatjes van Weijntjes uit voorraad leverbaar

In onze webshop vindt u een uitgebreid aanbod met kwalitatief hoge producten. Alle producten die wij verkopen zijn van uitstekende kwaliteit en we hebben vele topmerken in ons assortiment. Er is ruime keuze aan materieel, waaronder aluminium, messing, nikkel of rood-brons. Daarnaast kunnen wij u sleutelplaatjes in allerlei stijlen aanbieden. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een klassiek model. Of misschien is een landelijke sfeer meer uw stijl. Er zijn veel combinaties mogelijk, dus u kunt dit dankzij het ruime aanbod van Weijntjes volledig volgens eigen stijl invullen.

De sleutelplaatjes, inclusief bevestigingsmateriaal, worden per stuk geleverd. Bestellingen worden spoedig en accuraat verwerkt en u ontvangt deze volgens de verwachte levertijden. U kunt uw bestelling ook ophalen bij een van onze 5 afhaalpunten.


Advies nodig? Bij Weijntjes kunt u terecht met al uw vragen

Heeft u een vraag over een van de modellen uit onze voorraad? Heeft u advies nodig over de beste stijl? Voelt u zich vrij om contact met ons op te nemen. Ook voor vragen over de montage kunt u bij ons terecht. Kom eens langs in een van onze vestigingen. U vindt ons onder andere in Den Bosch, Amstelveen en Amsterdam. Voor spoedige vragen kunt u ook onze klantenservice bellen of een mail sturen naar info@weijntjes.nl. Onze professionele medewerkers staan u graag ter woord!

De sleutelplaatjes uit ons aanbod zijn uit voorraad leverbaar. Heeft u op korte termijn een sleutelplaatje nodig, dan helpt Weijntjes u graag op weg.