Deurbeslag Sloten

Sloten


€ 36,78 /STUK
€ 36,07 /STUK
€ 3,97 /STUK
€ 3,93 /STUK
€ 6,12 /STUK
€ 5,18 /STUK
€ 8,05 /STUK
€ 43,81 /STUK
€ 43,81 /STUK
€ 48,90 /STUK
€ 68,06 /STUK
€ 19,92 /STUK
€ 65,27 /STUK
€ 50,03 /STUK
€ 15,27 /STUK
€ 26,38 /STUK
€ 20,33 /STUK
€ 27,67 /STUK
€ 21,93 /STUK
€ 20,52 /STUK
€ 64,42 /STUK
€ 25,57 /STUK


Sloten kopen

Een slot zorgt voor de bescherming van een eigendom. Juist de karakteristieke eigenschappen van dit eigendom zal bepalend zijn voor de vormgeving van dit slot. Om deze vormgeving te bepalen kunt u kiezen tussen verschillende voorplaten. Deze voorplaten zijn meestal vierkant of rond aan de boven- en onderkant. Een mooie voorplaat bepaald direct de uitstraling van uw deur en geeft een bepaald uiterlijk aan uw woning. 

Verder kunt u bijvoorbeeld kiezen voor insteeksloten die centraal in de zijkant van de (buiten)deur worden gemonteerd, oplegsloten die vooral worden gebruikt bij oudere woningen, meubelsloten waarmee op een stijlvolle en elegante manier meubels kunnen worden afgesloten en andere opties zoals WC sluitingen of het raambeslag.

Als u een vestiging of de webshop van Weijntjes bezoekt om sloten te kopen, zult u veel keuzemogelijkheden hebben. Naast de diverse bovengenoemde toepassingen, hebben we ook een ruime keuze in uitvoeringen. De sloten kunnen zowel in een klassieke als moderne stijl zijn vormgegeven. Daarnaast is onze collectie vervaardigd uit diverse materialen. Denk hierbij aan materialen als messing, RVS of zwart. We hebben uiteraard sloten in diverse maatvoeringen voor u beschikbaar. 


Sloten van hoogwaardige kwaliteit

We hebben al onze sloten ruim op voorraad. Kijk hiervoor gerust rond in onze webshop of bezoek onze vestigingen in Amsterdam, Amstelveen, Bussum of Den Bosch. U kunt de sloten direct mee naar huis nemen. Uiteraard staan onze vakkundige medewerkers voor u klaar om al u vragen over ons assortiment in sloten te beantwoorden. Weijntjes is al sinds 1884 actief in hang- en sluitwerk. We hebben een ruime ervaring en uitstekende vakkundigheid op dit gebied. Dit brengen we graag aan u over.  


Advies nodig? Neem contact met ons op

Weijntjes wordt al een geruime tijd gezien als dé specialist in sloten. We hebben dan ook al ruim een eeuw een grote passie voor dit vakgebied. Dit brengen we graag aan u over. Vindt u het leuk om te ontdekken hoe een slot er vroeger uit zag? Bezoek dan ons monumentale pand aan de Singel in Amsterdam. Op de eerste verdieping hebben we een unieke toonzaal ingericht over het hang- en sluitwerk uit het verleden en vertellen we graag over de ruim 130 jaar historie van Weijntjes. We vragen u wel om eerst een afspraak te maken als u deze unieke collectie wilt komen bekijken.