Deurbeslag Sloten Insteeksloten

Insteeksloten


€ 36,78 /STUK
€ 36,07 /STUK
€ 43,81 /STUK
€ 43,81 /STUK
€ 48,90 /STUK
€ 68,06 /STUK
€ 65,27 /STUK
€ 50,03 /STUK
€ 15,27 /STUK
€ 26,38 /STUK
€ 20,33 /STUK
€ 27,67 /STUK
€ 21,93 /STUK
€ 20,52 /STUK
€ 64,42 /STUK
€ 25,57 /STUK

Insteeksloten kopen

Wilt u een insteekslot kopen of bent u nieuwsgierig naar het slot dat de beste keuze is voor uw deur? Insteeksloten zonder SKG-keurmerk zijn vooral bedoeld voor binnendeuren. Dat is zo, omdat een insteekslot de deur slechts op één plaats beveiligt. Natuurlijk kan een dergelijk slot wel voor een buitendeur gebruikt worden, maar dan wordt er vaak nog een extra slot bij geplaatst, een zogenaamd bijzetslot. Een alternatief voor de voordeur is een slot met meerpuntssluiting. Hierbij wordt de buitendeur dus op meerdere punten vergrendeld, wat uiteindelijk veiliger is. In huis zijn insteeksloten echter voldoende. Een insteekslot is vooral een functioneel voorwerp, maar er is ook aan het uiterlijk gedacht.


Ruime keus aan insteeksloten van Weijntjes

Het assortiment aan insteeksloten van Weijntjes is verrassend uitgebreid. Allereerst zijn er verschillende types waaruit u kunt kiezen. Zo kunt u gaan voor een klavierslot, een loopslot of een haakschootslot. Een cilinderslot of klavierslot behoren ook tot de mogelijkheden. Voor het toilet worden vaak specifieke sloten gebruikt: een WC-slot. De diverse sloten worden gemaakt van verschillende materialen. Denk hierbij aan messing en rvs. De materialen hebben met elkaar gemeen dat zij duurzaam zijn en zorgen voor een lange levensduur van het slot. Een insteekslot kan met rechte hoeken of afgeronde hoeken geleverd worden. 


Shop deze nu of vraag advies

Bij Weijntjes kunt u online een geschikt insteekslot bestellen. Dankzij de grote diversiteit is er zeker een slot bij dat past bij de deur die u in gedachten heeft. Twijfelt u over uw keuze of wilt u liever eerst advies van een professional, neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt een kijkje nemen op onze pagina met technische uitleg, maar ook onze klantenservice adviseert u graag. Dit kan per telefoon of per mail, maar ook via de chat op onze website. Daarnaast staan wij graag voor u klaar in een van onze vestigingen. U kunt ons onder andere vinden in Amsterdam, Amstelveen en Den Bosch. Wij helpen u graag verder!