Deurbeslag Sloten Oplegsloten

OplegslotenOplegslot kopen

Wilt u een oplegslot of scheepsslot kopen, dan doet u dat natuurlijk bij een betrouwbare partij. Weijntjes houdt zich al meer dan 130 jaar bezig met deur- en raambeslag. Wij hebben dan ook al vele klanten naar tevredenheid geholpen. Vandaag de dag kunt u niet meer alleen in een van onze fysieke vestigingen terecht. Wij hebben ook een groot online aanbod. Een oplegslot online kopen, is bij Weijntjes dan ook geen probleem. Dankzij het uitgebreide assortiment, vindt u altijd het oplegslot dat u zoekt. Deze zijn namelijk beschikbaar in diverse soorten.


Variatie oplegsloten bij Weijntjes

Bij een oplegslot wordt de slotkast op de deur bevestigd en wordt deze niet aan de binnenkant van de deur verwerkt. De sluitkom wordt op het kozijn bevestigd. De oplegsloten in ons assortiment zijn speciaal bedoeld voor schepen. Vandaar dat er ook voor messing is gekozen als materiaal. Dit kan namelijk uitstekend tegen zout water. Deze sloten zijn dus ook geschikt voor zeewaardige schepen. Een dergelijk slot kan bijvoorbeeld gebruikt worden als slot op een kajuit. U kunt bij Weijntjes kiezen uit een klavierslot of een cilinderslot. Het klavierslot kan geopend en gesloten worden met een klavier, dit is een ouderwetse sleutel. Tevens bieden we twee verschillende hart op hart maten aan. De SL 55mm en de PC 75mm. De doornmaten zijn 30mm en 55mm. Al met al een ruime verscheidenheid aan sloten voor uw schip.


Meer weten? Neem contact op

Wilt u meer weten over de scheepssloten in ons aanbod of ander deur- en raambeslag? Misschien heeft u voorkeur voor een bepaalde stijl en bent u benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn. Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice. U kunt ons telefonisch of per mail bereiken, maar wij zijn tijdens kantooruren ook bereikbaar via de live chat op onze website. Verder bent u natuurlijk altijd van harte welkom in een van onze filialen. U vindt ons bijvoorbeeld in Den Bosch, Bussum of Amsterdam. Wij beantwoorden uw vragen graag!