Deurbeslag Sloten Sluitplaten

Sluitplaten


€ 3,97 /STUK
€ 3,93 /STUK
€ 6,12 /STUK
€ 5,18 /STUK
€ 8,05 /STUK
€ 19,92 /STUK

Sluitplaat slot kopen bij Weijntjes

In het uitgebreide aanbod van Weijntjes vindt u ook diverse sluitplaten. Deze kunnen gecombineerd worden met diverse soorten sloten. Het voordeel is dat u bij Weijntjes ook gewoon online kunt bestellen. Met een paar klikken op de muis zit de juiste sluitplaat in uw winkelwagentje. Het bestelproces wijst verder voor zich en de nieuwe sluitplaat wordt zo snel mogelijk bij u bezorgd. Neemt u liever toch eerst een kijkje in de winkel, dan bent u van harte welkom bij een van onze filialen. U vindt ons onder meer in Amsterdam, Amstelveen en Den Bosch.


Ruime keuze sluitplaten in onze webshop

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe sluitplaat om de oude te vervangen of voor een nieuwe deur, dan bent u bij Weijntjes aan het juiste adres. In ons aanbod vindt u diverse soorten sluitplaten, voor vrijwel elk type deur. Ze zijn beschikbaar in diverse maten, modellen en materialen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een sluitplaat van messing of RVS. Er zijn sluitplaten voor deuren die linksdraaiend en die rechtsdraaiend zijn. De afmetingen hangen af van het soort slot. Voor een cilinderslot wordt bijvoorbeeld een ander sluitplaatje gebruikt dan voor een loopslot of kastslot.


Koop deze gemakkelijk en snel

De aanschaf van een sluitplaat is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Bij Weijntjes kan dat volledig online. Met behulp van de informatie op de website kunt u gemakkelijk een keuze maken. Bent u nog niet helemaal zeker van uw keuze, dan is het ook mogelijk om contact op te nemen met onze klantenservice. U kunt uw vragen stellen aan een van onze professionals. Dit kan telefonisch, maar ook per e-mail. Ons team weet niet alleen alles over sluitplaten, maar ook over onze andere producten. Bovendien kunnen zij u indien nodig meer vertellen over de montage van een product. Natuurlijk bent u ook altijd van harte welkom in een van onze filialen. Wij staan graag voor u klaar!