Veiligheidsbeslag Veiligheidsrozetten

Veiligheidsrozetten


€ 123,72 /PAAR
€ 201,05 /PAAR
€ 32,11 /STUK
€ 30,41 /STUK
€ 33,73 /STUK
€ 38,72 /STUK
€ 33,73 /STUK
€ 34,11 /STUK
€ 34,11 /STUK
€ 34,38 /STUK
€ 71,28 /STUK


Veiligheidsrozetten met keurmerk in uw stijl

Veiligheidsrozetten worden vandaag de dag gebruikt om de cilinder extra te beveiligen. Bovendien zorgt het ervoor dat de deur er mooi en strak uitziet. Deze rozetten worden geplaatst voor het sleutel- profielcilindergat. Een rozet mag dan een kleiner detail zijn, het is een prachtige aanvulling op uw deur. Veiligheidsrozetten zijn bedoeld om de cilinders extra te beschermen en om het sleutel- profielcilindergat/ schroefgaten te bedekken. Veiligheidsrozetten worden in diverse stijlen en met verschillende materialen ontworpen. U kunt kiezen voor een stijl die past bij de deur of u kunt juist kiezen voor een contrasterende stijl om op die manier een unieke sfeer te creëren. 


Ruime selectie aan veiligheidsrozetten

Onze veiligheidsrozetten worden gemaakt van kwalitatieve materialen en zijn duurzaam, waardoor u er nog lang plezier van zult hebben. De producten hebben een klassiek uiterlijk en zijn in verschillende kleuren en uitvoeringen verkrijgbaar. Wat dacht u van rvs veiligheidsrozetten of Bauhaus veiligheidsrozetten? Voor de kleuren zijn er eveneens diverse opties, maar de meest gekozen variant zijn de zwarte veiligheidsrozetten. De veiligheidsrozetten worden tevens in bepaalde materialen geleverd zoals de messing veiligheidsrozetten, Ook zijn onze veiligheidsrozetten stevig en blijven ze uitstekend op hun plaats zitten. Daar komt bij dat deze relatief eenvoudig te monteren zijn. 


Advies nodig?

De veiligheidsrozetten uit ons aanbod zijn uit voorraad leverbaar. Heeft u op korte termijn veiligheidsrozetten nodig, dan helpt Weijntjes u graag op weg. Uw bestelling wordt accuraat en spoedig verwerkt en wordt binnen enkele werkdagen bij u geleverd. Als u liever de bestelling zelf op komt halen, kan dat ook. Deze kunt u ophalen bij een van onze 5 afhaalpunten.  Heeft u nog vragen of bent u op zoek naar advies? Onze medewerkers helpen u graag verder.