Veiligheidsrozetten Bauhaus

Bauhaus veiligheidsrozetten


€ 38,64 /STUK
€ 36,45 /STUK
€ 35,17 /STUK
€ 38,66 /STUK


Veiligheidsrozetten Bauhaus kopen?

Veiligheidsrozetten van Bauhaus kunnen eenvoudig op de deur worden gemonteerd en deze nemen niet veel ruimte in beslag. Voorkom bij de montage dat er speling zit tussen het deurhendel en het deurslot. Een inbreker kan dit gebruiken om zijn weg naar binnen te forceren.


Bauhaus veiligheidsrozetten van Weijntjes

Weijntjes heeft een complete collectie aan Bauhaus veiligheidsrozetten voor u. Deze worden geleverd in diverse modellen, maten en materialen. En met veiligheidsrozetten van Bauhaus heeft u gelijk een prachtige oplossing en een mooie versiering van uw deur. Weijntjes biedt verschillende type Bauhaus veiligheidsrozetten aan in type PC, blind en kruk. Daarbij zijn de meeste Bauhaus veiligheidsrozetten voorzien van het SKG-keurmerk. Heeft u op korte termijn veiligheidsrozetten nodig en moeten deze van topkwaliteit zijn, dan helpt Weijntjes u graag een passende oplossing te vinden. 

Wij garanderen een snelle en accurate levering. Het is tevens mogelijk om uw bestelling persoonlijk af te komen halen op één van de 5 afhaallocaties. De openingstijden staan per vestiging op de website.


Advies nodig?

Wilt u advies bij het selecteren van Bauhaus veiligheidsrozetten? Of heeft u een vraag over een van onze producten? Kom langs bij een van onze vestigingen. U vindt ons onder andere in Den Bosch, Amstelveen en Amsterdam. Voor directe vragen kunt u altijd onze klantenservice bellen of een mail sturen naar info@weijntjes.nl. Onze klantenservice is te bereiken via 020-3113646.