Veiligheidsrozetten Messing

Messing veiligheidsrozetten


€ 201,05 /PAAR
€ 32,11 /STUK
€ 30,41 /STUK
€ 35,17 /STUK


Messing veiligheidsrozetten in uw stijl

Vandaag de dag worden veiligheidsrozetten gebruikt als decoratie om de deur mooi af te kleden, maar ook voor de veiligheid. Dat dit onder 3*** SKG valt, zegt op dat gebied al genoeg. Een veiligheidsrozet is een smalle plaat die u bevestigt tussen de deurhendel en het deurslot. Messing veiligheidsrozetten worden in diverse stijlen ontworpen. U kunt kiezen voor een stijl die past bij de inrichting of u kunt juist kiezen voor een afwijkende stijl om op die manier een unieke uitstraling te krijgen.


Ruime selectie aan veiligheidsrozetten messing

Onze veiligheidsrozetten messing stralen een klassieke sfeer uit en zijn in verschillende kleuren en uitvoeringen verkrijgbaar. De producten worden gemaakt van kwalitatieve materialen en zijn duurzaam, waardoor u er nog lang plezier van zult hebben. Ook zijn onze veiligheidsrozetten stevig en bewegen deze soepel. Daar komt bij dat deze snel en eenvoudig te monteren zijn. Binnen enkele handelingen heeft u deze aan uw deur gemonteerd. 


Advies nodig?

De veiligheidsrozetten uit ons aanbod zijn uit voorraad leverbaar. Heeft u op korte termijn messing veiligheidsrozetten nodig, dan helpt Weijntjes u graag op weg. Uw bestelling wordt accuraat en spoedig verwerkt en wordt binnen enkele werkdagen bij u geleverd. Als u liever de bestelling zelf op komt halen kan dat ook. Deze kunt u ophalen bij een van onze 5 afhaalpunten. Heeft u nog vragen of bent u op zoek naar advies? Onze medewerkers helpen u graag verder.