Veiligheidsrozetten Zwart

Zwarte veiligheidsrozetten


€ 34,38 /STUK
€ 38,72 /STUK
€ 36,45 /STUK


Op zoek naar veiligheidsrozetten in zwart voor uw deur?

Er zijn mooie, functionele veiligheidsrozetten in zwart verkrijgbaar. De meeste mensen kiezen voor een design dat past bij de stijl van de rest van de inrichting. Dit is uiteraard niet nodig en u kunt gerust een model kiezen die u mooi of praktisch vindt, en waarom dan niet voor veiligheidsrozetten in zwart. 


Zwarte veiligheidsrozetten kopen, doet u bij Weijntjes

Bent u op zoek naar nieuwe inspiratie? In onze webshop of in een van onze winkels kunt u dit zeker opdoen. U vindt hier zwarte veiligheidsrozetten in diverse maten en van verschillende materialen. U kunt bijvoorbeeld een veiligheidsrozet zwart kopen in de Bauhaus of moderne stijl kopen. Verder wordt deze in de ronde en vierkante vorm aangeboden. Er is voor ieder wat wils. Over de montage hoeft u zich niet druk te maken. 


Advies nodig? Neem contact op

Wilt u graag meer weten? Of heeft u vragen over een van onze producten? Kom dan gerust eens langs bij een van onze winkels. U vindt ons onder andere in Amsterdam, Bussum en Den Bosch. Onze vakbekwame medewerkers staan natuurlijk graag voor u klaar. Heeft u een dringende vraag en stelt u die liever telefonisch? Bel dan onze klantenservice op het volgende nummer: 020-3113646.

De veiligheidsrozetten uit ons aanbod zijn uit voorraad leverbaar. Heeft u op korte termijn zwarte veiligheidsrozetten nodig, dan is Weijntjes u hier graag bij van dienst.