Veiligheidsbeslag Veiligheidsschilden

Veiligheidsschilden

Veiligheidsschilden worden gebruikt om de kans op inbraak te verkleinen en uw pand optimaal te beschermen. Veiligheidsschilden zijn rechthoekige of ronde plaatjes die u tussen het deurslot en de deurhendel kunt bevestigen om te voorkomen dat het cilinder uit de deur getrokken of geboord wordt. Bent u op zoek naar een passende oplossing om uw deur te beveiligen? Of zijn uw huidige veiligheidsschilden nodig toe aan vervanging? Dan helpen wij u graag een passende oplossing te vinden. 

Bij Weijntjes vindt u een uitgebreide collectie aan veiligheidsschilden. We zijn al meer dan 100 jaar dé specialist in hang- en sluitwerk en u kunt dan ook rekenen op onze professionaliteit. Ons assortiment aan deur- en veiligheidsbeslag is bovendien zeer ruim, waardoor u zeker een veiligheidsschild voor iedere situatie.
€ 63,80 /STUK
€ 63,80 /STUK
€ 72,94 /STUK


Veiligheidsschild van Weijntjes

Veiligheidsschilden van Weijntjes worden gemaakt van sterke en duurzame materialen en zullen u dus niet teleurstellen. Bij het kiezen van veiligheidsschilden moet u rekening houden met de bestemming van het schild en welk type deur het betreft. Een buitendeur heeft immers nog meer beveiliging nodig dan een binnendeur. Wees hier dus alert op.


Op zoek naar kwalitatieve veiligheidsschilden?

Veiligheidsschilden vallen onder de categorie veiligheidsbeslag en dienen als een extra beveiliging. Dit helpt de kans op inbraak te verkleinen en u heeft hier ook gelijk een mooie oplossing mee. Veiligheidsschilden zijn te verkrijgen in een divers aanbod aan stijlen en maten. Kijk bijvoorbeeld eens naar de messing veiligheidsschilden, chroom veiligheidsschilden, Rvs veiligheidsschilden of Bauhaus veiligheidsschilden. Ook in kleuren is er variatie te zien, zwarte veiligheidsschilden zijn bijvoorbeeld erg populair. Wanneer u een moderne stijl zoekt die een frisse uitstraling biedt dan kunt u kiezen voor de moderne veiligheidsschilden. De klassieke veiligheidsschilden geven een statig uiterlijk aan uw deurkruk.  Al onze veiligheidsschilden zijn van hoge kwaliteit, gaan jaren mee en zijn vrijwel altijd uitgerust met het SKG-keurmerk voor het tegen gaan van inbraken. De veiligheidsschilden zijn vrij eenvoudig te monteren.


Advies nodig?

Bent u nieuwsgierig geworden? Of heeft u een vraag over een van onze producten? Kom dan gerust eens langs in een van onze winkels. Onze vakbekwame medewerkers staan natuurlijk graag voor u klaar. Heeft u een dringende vraag en stelt u die liever telefonisch? U kunt onze klantenservice bereiken via 020-3113646 en info@weijntjes.nl.

De veiligheidsschilden uit ons aanbod zijn uit voorraad leverbaar. Heeft u op korte termijn veiligheidsschilden zwart nodig, dan helpt Weijntjes u graag een passende oplossing te vinden.