Veiligheidsschilden Bauhaus

€ 60,68 /STUK
€ 65,55 /STUK
€ 69,22 /STUK
€ 69,22 /STUK
€ 69,22 /STUK


Bauhaus veiligheidsschilden kopen doet u bij Weijntjes

Bauhaus veiligheidsschilden zijn er in diverse uitvoeringen te verkrijgen. Veel veiligheidsschilden worden gemaakt van roestvast(vrij)staal materiaal. Dit materiaal is heel degelijk. Het monteren van een veiligheidsschild gaat ook vrij eenvoudig. Twijfelt u over het materiaal of weet u niet zeker of de Bauhaus veiligheidsschilden wel bij uw interieur passen? Onze specialisten geven u hier graag uitgebreid advies over.


Bauhaus veiligheidsschilden van Weijntjes

In onze webshop vindt u een uitgebreide selectie aan Bauhaus veiligheidsschilden met de juiste prijs-kwaliteit verhouding. Alle producten die wij verkopen zijn van uitzonderlijke kwaliteit en we hebben vele topdesigns in ons assortiment. Er zijn veel combinaties mogelijk zodat u dit volledig naar eigen wens samen kan stellen.


Neem contact op met Weijntjes

Bestellingen worden snel en accuraat verwerkt via ons systeem. U ontvangt een bevestiging zodra de bestelling geslaagd en verwerkt is. Deze kunt u dan ook binnen enkele werkdagen op uw adres verwachten. Laat u het liever ergens anders bezorgen, dan is daar ook de mogelijkheid voor. Heeft u op korte termijn Bauhaus veiligheidsschilden nodig, dan helpt Weijntjes u graag op weg. De veiligheidsschilden uit ons aanbod zijn in principe uit voorraad leverbaar.