Veiligheidsschilden Chroom

Chroom veiligheidsschilden


€ 65,55 /STUK
€ 69,22 /STUK
€ 69,22 /STUK


Wat zijn veiligheidsschilden van chroom?

Een veiligheidsschild van chroom valt onder de categorie veiligheidsbeslag en is een smalle rechthoekige plaat waarmee u uw deurslot extra beveiligd. Inbrekers worden afgeschrikt en het ziet er ook nog eens mooi uit. U kunt dit vanzelfsprekend ook gebruiken als decoratief stuk voor uw deur. Houdt bij aanschaf van een veiligheidsschild chroom rekening met de bestemming en de stijl van het veiligheidsschild.


Chroom veiligheidsschilden in diverse stijlen

De chroom veiligheidsschilden worden aangeboden in een ruime verscheidenheid aan stijlen. We hebben deze bijvoorbeeld in een moderne stijl voor een modern uiterlijk van de deur maar ook de klassieke stijl wordt aangeboden in onze webshop. Onze artikelen worden gefabriceerd van de beste materialen en gaan jaren mee. Daar komt bij dat deze eenvoudig en snel te monteren zijn. Als u meer wilt weten over de producten die wij verkopen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.


Advies nodig?

Lukt het monteren van het veiligheidsschild van chroom niet of wilt u graag advies hoe u dit het beste kunt doen? Aarzel niet langer en neem contact met ons op. Kom gerust eens langs bij een van onze kantoren. U vindt ons onder meer in Amstelveen, Amsterdam, Bussum en Den Bosch. Onze professionele medewerkers staan u graag ter woord. Heeft u een dringende vraag en stelt u die liever telefonisch? Onze klantenservice is te bereiken via 020-3113646.