Veiligheidsschilden Klassiek

Klassieke veiligheidsschilden


€ 63,80 /STUK
€ 63,80 /STUK
€ 72,94 /STUK
€ 66,77 /STUK


Op zoek naar klassieke veiligheidsschilden?

In onze webshop kunt u zeker inspiratie opdoen. U vindt hier klassieke veiligheidsschilden in diverse maten en van verschillende materialen. Neem bijvoorbeeld de vorm van het klassieke veiligheidsschild. Bij Weijntjes kunt u kiezen tussen afgeronde vormen, rechthoekige vormen, ronde vormen en vierkante vormen. Op deze manier kiest u dus een uniek veiligheidsschild wat het beste bij de uitstraling van uw deur past. Het monteren van een veiligheidsschild gaat tamelijk eenvoudig. Onderhoud is ook geen probleem. De veiligheidsschilden van Weijntjes vergen bijna geen onderhoud.


Veiligheidsschilden in klassieke stijl van Weijntjes

Onze veiligheidsschilden zijn stabiel, goed afgewerkt en hebben een klassieke uitstraling. U kunt een klassieke veiligheidsschild kiezen naar uw persoonlijke smaak. Veel mensen vinden het belangrijk dat het veiligheidsschild moet passen bij de rest van het deurbeslag. Door bijvoorbeeld dezelfde kleur aan te houden of een specifieke stijl. Dit is natuurlijk niet nodig en u kunt dit gewoon naar wens samenstellen.  


Advies nodig? Neem contact op

Bent u nieuwsgierig geworden? Of heeft u een vraag over een van onze producten? Kom dan gerust eens langs in een van onze winkels. U vindt ons onder andere in Amsterdam, Bussum en Den Bosch. Onze vakbekwame medewerkers staan natuurlijk graag voor u klaar. Heeft u een dringende vraag en stelt u die liever telefonisch? Dat kan vanzelfsprekend ook. Bel dan onze klantenservice op het volgende nummer: 020-3113646.

De veiligheidsschilden uit ons aanbod zijn uit voorraad leverbaar. Heeft u op korte termijn klassieke veiligheidsschilden nodig, dan is Weijntjes u hier graag bij van dienst.