Veiligheidsschilden Messing

Messing veiligheidsschilden


€ 60,68 /STUK


Messing veiligheidsschilden kopen?

Messing veiligheidsschilden zijn er in allerlei soorten en maten. Het doel van een messing veiligheidsschild is het beschermen van de cilinder. Hierbij moet u rekening houden met de maat van het insteekslot. U kunt de veiligheidsschilden van messing ook gebruiken om uw deur nog mooier te maken. Hierbij focust u zich meer op de uitstraling dan op de praktische doeleinden. Onze messing veiligheidsschilden worden gemaakt met stevige materialen. De veiligheidsschilden zijn relatief eenvoudig te monteren.


Veiligheidsschilden van messing van Weijntjes

Bij het kiezen van messing veiligheidsschilden moet u rekening houden met het huidige slot van de deur. Het is belangrijk om te controleren of dit bijvoorbeeld om een insteekslot of driepuntssluiting gaat. Voor een slot van bijvoorbeeld een binnendeur hoeft u zich minder druk te maken over de veiligheid, maar voor een voordeur of buitendeur is dit wel degelijk van belang.  Deze vereisen een sterker slot en dus ook een sterker veiligheidsschild om zo inbraak te preventeren. Bij Weijntjes bieden we veiligheidsschilden van messing aan met 2 of 3 SKG-sterren. 

De messing veiligheidsschilden zijn verkrijgbaar met een krukhals van 16-18 mm of van 18 mm. U kunt deze tevens kopen in verschillende hart-op-hart maten, ook wel de PC-maten genoemd. De messing veiligheidsschilden komen in een ruime variatie van stijl, van Art Deco tot aan Bauhaus en bieden dus de oplossing voor de verschillende gewenste uitstralingen.  


Advies nodig?

Wilt u advies bij het selecteren van messing veiligheidsschilden? Of heeft u een vraag over een van onze producten of diensten? U kunt altijd contact met ons opnemen. U kunt langskomen in een van onze vestigingen. U vindt ons onder andere in Den Bosch, Amstelveen en Amsterdam. 

De messing veiligheidsschilden uit ons aanbod zijn direct uit voorraad leverbaar. Heeft u op korte termijn een veiligheidsschild nodig, dan helpen wij u graag verder.