Veiligheidsschilden ModernVeiligheidsschilden in moderne stijl van hoge kwaliteit

Moderne veiligheidsschilden zijn verkrijgbaar in een ruim aanbod aan maten en materialen. Houdt tijdens het selecteren van een modern veiligheidsschild rekening met de grootte van het deurslot en het gewenste niveau van inbraakveiligheid. Bij Weijntjes bieden we SKG-keurmerken aan voor veiligheidsschilden van 2 of 3 sterren. Als u meer wilt weten over de producten die wij verkopen dan kunt u altijd contact met ons opnemen.


Op zoek naar moderne veiligheidsschilden?

Wat valt onder moderne veiligheidsschilden? En wat wordt nog steeds als modern gezien over een paar jaar? Weijntjes houdt zich voortdurend bezig met het op de hoogte blijven van de nieuwste designs en modellen. Onze medewerkers geven u hier ook graag advies over. Onze veiligheidsschilden modern zijn in diverse stijlen te verkrijgen en deze producten worden gemaakt van duurzame materialen, waardoor u hier lang plezier van zult hebben. Daar komt bij dat deze snel en eenvoudig te monteren zijn. Binnen enkele handelingen heeft u deze aan uw deur gemonteerd. Wij zorgen ervoor dat u de juiste informatie krijgt meegestuurd om de montage zo eenvoudig mogelijk te laten verlopen. Wanneer u moderne veiligheidsschilden aanschaft kijk dan direct wat de hart maat is. Bij Weijntjes bieden wij moderne veiligheidsschilden aan met hart maten van 55mm,72mm, en 92mm. Ook blind en gehele blinde veiligheidsschilden bieden we aan.


Advies nodig? Neem contact op

Heeft u een vraag over een van onze producten? U kunt altijd contact met ons opnemen. Voor directe vragen kunt u ook contact opnemen met onze klantenservice. Deze is te bereiken op 020-3113646 of per mail via info@weijntjes.nl. Wij heten u graag welkom in een van onze vestigingen. Heeft u op korte termijn veiligheidsschilden modern nodig, dan helpt Weijntjes u graag op weg.